Ingezonden persbericht


Romantische Markten 2008

Medemblikker zomermarkten maken slaan goed aan.

Zes zaterdagen lang deze zomer bruist Medemblik weer van de activiteiten. Inmiddels hebben we drie markten achter de rug en ondanks het slechte weer de afgelopen tijd werden de evenementen goed bezocht.

De zaterdagen 26 juli, 2 augustus en 9 augustus van 11.00 tot 17.00 uur worden er nog evenementen door de STEM georganiseerd op de Nieuwstraat, de Bagijnhof en het Van Hauweningenpark.

Er is markt met entertainment met voor elk wat wils!

Op de Nieuwstraat is er warenmarkt, op het Bagijnhof en in het Van Hauweningenpark treft u antiek, curiosa, arts & crafts, boeken en brocante. Daarnaast zijn er nostalgische en traditionele ambachten te bewonderen. Iedere week minstens tien!

Houtsnijders, stoelenmatters, mandenvlechters, breiers, wevers, kaarsenmakers, volksschilderaars, spinners en beeldengieters en mutsenmakers geven tekst en uitleg en demonstreren u heel graag hun kunnen.

Maar dat is nog niet alles, wekelijks treedt er een West-Friese dansgroep op en voor de kids zijn er activiteiten als schminken en knutselen en ook kinderattracties. De dagen worden afgemaakt door gezellige muzikanten die her en der verspreid een deuntje spelen. Gezellig meedeinen onder het genot van een koel drankje kan op het terras van de ondernemers van Reddy en Rumours voor het postkantoor op de Bagijnhof.

Nieuw dit jaar is dat de Romantische Markt van 2 augustus gelijktijdig met de Medemblikker kermis wordt georganiseerd. De markt op de Nieuwstraat komt dan te vervallen en wordt verplaatst naar de Bagijnhof.

Kortom, Medemblik is op deze komende zaterdagen zeker een bezoek waard!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Edith Hartog

Rikkert 4

1619 AR Andijk

T. 0228-593755

F. 0228-596888

M. 06-53675235

www.edithhartog.nl