Gemeente Anna Paulowna


Anna verheugt zich op een gezellige kermis

Posteractie kermis 2008

De Polderse Kermis, van komende zaterdag tot en met maandag, is een feest waar vanouds iedereen, jong of oud, inwoner, oud-inwoner of buitenpoorter, naar uitkijkt. Afgelopen jaren werd de gezelligheid van de kermis overschaduwd door vervelende gebeurtenissen die niets met kermisvieren, maar alles met drankmisbruik en hufterigheid te maken hebben. Over de maatregelen die het gemeentebestuur nam om de kermis dit jaar niet te laten ontsporen in een orgie van zuipen, slopen en zedeloosheid, is al genoeg bekend. Dit jaar moet de kermis weer een gebeurtenis zijn om met plezier aan terug te denken.

Dat vindt ook Anna. Zij heeft maandag de hele kermisroute, van het gemeentehuis tot aan De Ark, voorzien van posters met slogans over kermisgebruiken. Anna hoopt dat deze teksten de kermisvierders van 2008 alvast aan het denken zetten.

Ikzelf, mijn vriendengroep, mijn familie, wij verheugen ons allemaal enorm op komend weekend. Ik hoop dat deze actie ertoe bijdraagt dat de Polderse Kermis voor ons allemaal weer een ouderwets gezellig feest wordt, eentje zonder kater.

Posteractie roept op tot het vieren van een gezellige en veilige kermis