Politie Zuid-Holland-Zuid

26/07 Hoeksche Waard

Dordrecht , 26-07-2008 o Persberichten district III

AANRIJDING MET BUSSLUIS
NIEUW-BEIJERLAND Op de Spuidijk heeft vrijdagmiddag 25 juli een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een 24-jarige vrouw uit Nieuw-Beijerland reed in de auto over de Spuidijk in de richting van Oud-Beijerland. Bij de bussluis gekomen zag zij dat deze naar beneden stond. Tijdens het passeren kwam de sluis echter omhoog met de aanrijding tot gevolg. Er volgde een klap waardoor de bestuurster gewond raakte. Ze werd met rugklachten en pijn op de borst naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De 28-jarige bijrijder uit Nieuw-Beijerland en de 36-jarige inzittende uit Oud-Beijerland raakten niet gewond. De auto raakte aan de onderzijde behoorlijk beschadigd.

AANGEHOUDEN
s GRAVENDEEL Op het asielzoekerscentrum aan de Kilweg is vrijdagavond 25 juli een 22-jarige man aangehouden. Hij verblijft daar. De jongeman wordt verdacht van mishandeling en vernieling. Hij zou in de recreatiezaal zomaar een medebewoner in het gezicht hebben geslagen, een tafel door de ruimte hebben gegooid en een buitendeur hebben vernield. De medebewoner raakte gewond in het gezicht en deed aangifte bij de politie. Die heeft de man in verzekering gesteld en onderzoekt de zaak.

GASPISTOOL IN HUIS
NUMANSDORP De politie heeft op vrijdagmorgen 25 juli een 37-jarige man uit Numansdorp aangehouden in zijn woning. De politie had informatie dat de man mogelijk een vuurwapen thuis hield. Daarop werd een onderzoek ingesteld. In de woning werd in de wasmand een gaspistool aangetroffen. De man werd verhoord en daarna met een dagvaarding heengezonden.

KLAPBAND
s GRAVENDEEL Op zaterdag 26 juli rond het middaguur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgehad. Een echtpaar, 43 en 47 jaar uit Rotterdam, zat samen op een bromfiets toen zij een klapband kregen. Dit gebeurde nabij het tunneltje dat onder de HSL doorloopt.De man liep enkele schaafwonden op, de vrouw werd met meerdere klachten naar het ziekenhuis gebracht.