Ingezonden persbericht


Avondbraderie tijdens Tweedaagse van Venhuizen geannuleerd.

Dit jaar wordt op 26 en 27 juli de 4e editie gehouden van de Rabobank Tweedaagse van Venhuizen. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste wielerevenementen in Noord-Holland.

Naast het wielrennen zorgt de organisatie voor veel extra entertainment en ook was het dit jaar de bedoeling dat er een avondbraderie zou worden georganiseerd op de zaterdag.

Helaas bleef het aantal marktinschrijvingen dusdanig achter dat het de organisator van de markt heeft doen besluiten om deze af te gelasten. Het is weinig zinvol, noch voor het publiek, noch voor de organisatie van de tweedaagse, noch voor de kooplieden, om een markt te plaatsen met 23 kramen. Dat is de achterdeur uit en een evenement als dit niet waardig. Wellicht dat er volgend jaar met een langere voorbereidingstijd betere resultaten behaald kunnen worden.

Uiteraard gaan de overige activiteiten op de zaterdag wel door. Naast het wielerprogramma zijn er op de zaterdag nog de volgende activiteiten vanaf 18.00 uur rond De Roode Leeuw:
· Sprint je gek

· Fietsband gooien

· Gele trui winnaar

· Loterij

· Luchtkussen

· Muziek vanaf 22.00 uur "Pistache"
Als je zaterdag 26 juli met een gele trui naar het criterium komt kijken dan wordt het eerste drankje betaald. Heb je geen gele trui maar ben je goed in het werpen van een echte fietsband dan wordt samen met jou geproost. Denk je dat een sprintje niets voorstelt dan kun je iemand uitdagen om te laten zien wie het snelst is. In de loterij kun je prijzen winnen waar ze thuis ook blij mee zullen zijn; een overnachting, schaatsen op de Westfries en nog veel meer voor maar 1 euro. Houd je niet van fietsen maar wel van rennen of springen dan is er ook een luchtkussen waar je jouw energie kwijt kan. Kijk voor alle informatie op www.tweedaagsevenhuizen.nl

Edith Hartog
Rikkert 4
1619 AR Andijk
T. 0228-593755
F. 0228-596888
M. 06-53675235
www.edithhartog.nl