TROS

Hilversum, 22-07-2008

Afdeling Marketing & Communicatie

Radio

TROS MUZIEKCAFÉ

Uitzending zaterdag 26 juli

Radio 2 - 16.00 uur

GLENNIS LIVE IN TROS
MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 26 juli presenteert Bert Haandrikman, in afwezigheid van Daniël Dekker, TROS MUZIEKCAFÉ met daarin optredens van:

 

Glennis. Ze werd bekend als Glennis Grace in de Soundmixshow en later nam ze deel aan het Eurovisie Songfestival. Inmiddels heeft de zangeres haar naam veranderd in 'Glennis' en zingt ze in het Nederlands. Haar nieuwe single heet 'Dansen met het leven' en zaterdag zingt ze deze live in de studio van TROS MUZIEKCAFÉ.

 

Jan Tekstra heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Zo was hij muzikaal leider van de musical 'Hair' en de film 'Brief voor de koning'. Hij schrijft niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf: zijn nieuwe single heet: 'Een zomer om nooit te vergeten'. Het nummer is een voorproefje van zijn nieuwe cd, die eind deze zomer uitkomt.

 

Arno Guveau is songwriter, producer, engineer, manager, pianist, gitarist en zanger. De Limburger heeft de hele wereld rondgereisd en met verschillende internationale muzikanten als Arthur Conley en Lee Goodal gespeeld. Hij is net terug uit Mexico en staat a.s. zaterdag alweer in Amsterdam, in TROS MUZIEKCAFÉ.

 

Het repertoire van Barbara Breedijk is afwisselend en varieert van swingende up-temponummers tot heerlijk relaxte songs. Barbara's jazzy sound ligt goed in het oor en doet soms denken aan Madeleine Peyroux. Mooie liedjes vol jazz-, blues- en folkinvloeden.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl