Ingezonden persbericht




Persbericht:


Smeer je goed in zaterdag voor het heetste dance festival van het jaar!

Aanstaande zaterdag barst vanaf 13.00 uur het spektakel wederom los op het Wolderstrand van Zeewolde. De 3de editie van Slick Outdoor zal dan als een wervelstorm over het hete zand van start gaan. Verwacht 12 uur non stop partypleasure op het meest intieme en gezelligste dance festival op het strand van Zeewolde, Slick Outdoor!

Bijna Uitverkocht
Bubblegum Productions kan met gepaste trots vermelden dat Slick Outdoor bijna is uitverkocht. Er zijn nog wat kaarten aan de deur verkrijgbaar voor maar E 12,50. Kom tijdig om teleurstelling zoals velen vorig jaar te voorkomen of haal je kaarten tot en met vrijdag 1 augustus via de website van Slick Outdoor www.slick-outdoor.nl of via een beperkt aantal regionale verkooppunten.

De weersvoorspelling
Iets waar een organisatie van een outdoor festival geen grip op heeft is het weer, het evenement zal hoe dan ook gewoon plaatsvinden! Maar de temperaturen zijn tot zomerse waarden gestegen en het ziet er nu al allemaal heel erg goed uit voor 2 augustus.

Timetable
13.00 - 13.30 Beatmaster
13.30 - 14.30 Josh Pitch & Cosmic
14.30 - 15.30 Bjorn Know-how & Rob Boskamp
15.30 - 16.30 Praia del Sol & Dani L Mebius
16.30 - 17.45 Erick-E
17.45 - 19.00 Jean
19.00 - 20.15 Benny Rodrigues
20.15 - 21.30 Lucien Foort
21.30 - 22.45 Gregor Salto
22.45 - 23.45 Marc Benjamin
23.45 - 01.00 Jordy Lishious

Hosted by: MC Dice

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de bezoekers van Slick Outdoor in het centrum van Zeewolde op loopafstand van het Slick Outdoor festivalterrein. Bij aankomst in Zeewolde volg borden Slick Outdoor naar de diverse parkeergelegenheden. Bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer kunnen vanaf het treinstation van Harderwijk met buslijn 144 naar het festival komen. Uitstappen bij halte centrum.

Digitale Camera's
Op het terrein zijn digitale camera's voor privé doeleinden toegestaan. Het is verboden om foto, film- en andere opname apparatuur voor professioneel gebruik en zonder toezeggingen van de organisatie mee te nemen.

Legitimatie

Er gaat streng gecontroleerd worden op leeftijd, de minimumleeftijd is 16 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt, anders kom je er niet in! Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Drugs

De organisatie moet zich conformeren aan het lokale beleid van Zeewolde, dit is streng. Er wordt een zero tolerance drugsbeleid vooraf, tijdens en na het festival gevoerd. Alle bezit van (soft)drugs wordt te allen tijde aangegeven bij de politie.

Team Alert
Ook dit jaar zal Team Alert weer aanwezig zijn op het festival en de bezoekers wijzen op de gevaren van drugs en alcohol in het verkeer. Laat je verassen door de ludieke acties van het undercover team.

Spullen

Ieder jaar weer bestaan er vragen over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk, parfumflesjes en paraplu's mogen niet mee.

In en Uitlopen van het terrein
Iets wat uniek is binnen Nederland festivalland is dat er in- en uitgelopen kan worden van het Slick Outdoor festivalterrein. De bezoeker kan hiervoor een polsbandje bij de kassa bemachtigen. Let wel op dat het in- en uitlopen van het Slick Outdoor festivalterrein maar tot 20.00 uur is toegestaan!

PIN automaten

Op Slick Outdoor kan er met PIN consumptiebonnen gekocht worden, echter kan het voorkomen dat deze niet altijd even goed werkt. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen naar Slick Outdoor.

Bubblegum Productions wenst alle bezoekers van Slick Outdoor een geweldige zonnige dag vol Love, Peace en Wonderful House Music toe!

A day of Love, Peace and Wonderful House Music is a day not to miss!


---


- Einde persbericht -