Zand in je dansschoenen tijdens Saltshaker


ZANDVOORT, 20080709 -- Zondag 27 juli verandert het strand van Zandvoort in een dansende menigte tijdens de eerste editie van Saltshaker, een nieuw gratis evenement dat plaatsvindt bij beach club Rapa Nuì. Het initiatief is ontstaan vanuit de behoefte aan een nieuw evenement met alternatieve muziek als verrijking op het bestaande aanbod.

Vier uur 's middags gaat Saltshaker van start met de eerste dj. Het feest gaat door tot middernacht en om het evenement zo laagdrempelig mogelijk te houden is deze gratis toegankelijk. Naast het podium met dj's is er ook een speciale mobiele disco. Een ongedwongen sfeer zorgt er samen met de muziek voor dat zondag 27 juli een dag wordt om niet te vergeten.

Op het programma staan vier getalenteerde dj's. De organisatie prijst zich gelukkig dat Tom Trago komt draaien, zijn kenmerkende mix van disco, house en techno bracht al menig dansvloer in vervoering. Ook dj Dirty D.is.ko - mede-oprichter van het Headroom collectief - en muzikale duizendpoot Salvador geven acte de présence. Als afsluiter draait Mr. Slide, mede-organisator van Saltshaker en bekend van het programma Malfunktion Radio.

Saltshaker vindt plaats op zondag 27 juli bij beach club Rapa Nuì (op de grens van Zandvoort en Bloemendaal aan zee) en is gratis toegankelijk. De eerste dj start om 16:00 en het feest gaat door tot middernacht. Meer informatie over Saltshaker is te vinden op de website van Saltshaker: www.salt-shaker.nl en via Hyves: salt-shaker.hyves.nl.





Ingezonden persbericht