Modeontwerper Jaap Rijnbende showt prêt-à-porter tijdens Fashion Week


AMSTERDAM, 20080722 -- Op zondag 27 juli om 17.00 uur presenteert Jaap Rijnbende op verrassende wijze zijn nieuwe J® prêt-à-porter voorjaarscollectie 2009 aan de pers en publiek. Jaap Rijnbende neemt u mee op een spectaculaire fashion tour door Grand Hotel Amrâth Amsterdam. Het hele hotel dient als catwalk om de J® prêt-à-porter collectie 2009 te showen. Een waar tableau vivant ontvouwt zich tegen de achtergrond van het prachtige art nouveau decor van dit tophotel. Bewonder de creaties achter de cruiseloketten, in de paternosterliften en de torenkamer. Mannequins showen kleding in de suites, de wijnkluis en het fenomenale glas-in-lood trappenhuis.

Nieuwe prêt-à-porter collectie 2009
Jaap Rijnbende ontwerpt naast J® haute couture en J® bruidsjurken ook een prêt-à-porter collectie onder het eigen label J®. De prêt-à-porter collectie bestaat uit elegante basispakken die de modebewuste vrouw zowel overdag als `s avonds kan dragen naar iedere gelegenheid. Laat u verrassen door de nieuwe J® prêt-à-porter collectie voorjaar 2009.

Geslaagde opening presentatie paternosterliften op 19 juli jl.
Afgelopen zaterdag gaf modeontwerper Jaap Rijnbende het startsein voor de opening van zijn evenement in Grand Hotel Amrâth Amsterdam tijdens de Fashion Week. Na een teken van de modeontwerper begonnen de paternosterliften langzaam te draaien en werden de mannequinpoppen, gehuld in elegante creaties, zichtbaar voor het publiek. Groot was de verrassing toen een van de poppen een echte mannequin bleek te zijn en de lift uitstapte. De meeste gasten maakten van deze bijzondere gelegenheid gebruik om zelf met de paternosterliften af te dalen naar de wijnkluis. Wie de mannequinpoppen in de paternosterliften zelf wil bewonderen is gedurende de Fashion Week welkom in Grand Hotel Amrâth Amsterdam.

Jaap Rijnbende in Public Program DOWN TOWN van de Fashion Week
De hele week kunnen fashionliefhebbers hun hart ophalen aan de creaties van Jaap Rijnbende in de draaiende paternosterliften. Voor de speciale preview op zondag 27 juli zijn een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor de echte fashionista. Wie aanwezig wil zijn bij de fashion tour kan een e-mail sturen naar info@jaapmode.nl

Exclusieve arrangementen Grand Hotel Amrâth Amsterdam
Speciaal voor fashionliefhebbers heeft Grand Hotel Amrâth Amsterdam een verblijfsarrangement samengesteld. Het arrangement omvat een verblijf in een deluxekamer, een diner in het veelgeprezen restaurant de Seven Seas, gebruik van het wellnesscenter en vele extra's.

Meer informatie over de modeontwerper Jaap Rijnbende vindt u op www.jaapmode.nl en op zijn internet lifestyle magazine www.chatwalk.nl





Ingezonden persbericht