Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vacansoleil brengt vroegboekgids 2009 uit.

Eindhoven, 28 juli 2008 - Vacansoleil Camping Holidays, marktleider in luxe kampeervakanties, brengt in de eerste week van augustus 2008 een vroegboekgids voor het seizoen 2009 uit. Het grote succes van vorig jaar heeft ertoe geleid dat ook dit jaar is besloten al vroeg in het jaar een gids met prijsgarantie voor het volgende vakantieseizoen uit te brengen.

Vacansoleil volgt al enkele jaren de trend van klanten die in een steeds vroeger stadium hun vakantie willen vastleggen. Vooral van de mogelijkheid om vroeg de meivakantie en de periode rond de voorjaars-feestdagen te boeken wordt massaal gebruik gemaakt.

De huidige onzekerheid rond inkomen, brandstofprijzen en duurdere vliegreizen doet veel mensen besluiten voor het seizoen 2009 een campingvakantie te boeken. De Vacansoleil prijsgarantie in combinatie met luxe faciliteiten is daarbij een sterk argument. Bovendien willen veel klanten de zekerheid van een plaats op de camping van hun eerste keus. Andere redenen die klanten noemen zijn de veilige omgeving die een camping biedt, de sociale contacten, de faciliteiten voor kinderen in alle leeftijdsgroepen en de vele sport- en recreatiemogelijkheden op een camping. De camping wordt ook steeds populairder als uitvalsbasis voor een citytrip - Vacansoleil speelt daarop in door meer campings vlak bij interessante steden aan te bieden.

Vacansoleil biedt ongeveer een derde van het totale programma van ruim 300 campings met prijsgarantie in de vroegboekgids aan. In de gids staan ook al drie nieuwe campings uit het 2009 programma. De gids is geldig tot het uitkomen van de grote 2009 vakantiegids medio november. Tot die tijd zijn ook al alle andere campings voor 2009 te boeken (via de website en telefonisch), waarvan in de periode tussen augustus en november de exacte prijzen bekend worden.

Over Vacansoleil:

Vacansoleil Camping Holidays is in de Benelux en Denemarken marktleider op het gebied van luxe campingvakanties. In 2007 boekte Vacansoleil ruim 110.000 luxe kampeervakanties en is daarmee goed voor een marktaandeel van 23%. Vacansoleil biedt ruim 300 campings in 15 landen. Kijk voor meer informatie op www.vacansoleil.nl.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht