Garmin komt met City Navigator voor China

Gratis POI's voor de belangrijkste Chinese sportlocaties

Houten, 28 juli 2008 - MMet een van 's werelds grootste sportevenementen in het vooruitzicht brengt Garmin nu de City Navigator China NT 2008 uit. Deze plug & play geheugenkaart voor de populairste Garmin satellietsystemen biedt een dekking voor geheel China met het volledige interlokale wegennetwerk, details op straatniveau en interessante punten (POI's) voor meer dan 980 steden, waaronder Beijing, Shenyang, Sjanghai, Tianjin, Qinhuangdao en Qingdao. Garmin is momenteel de enige aanbieder van navigatiesystemen die kaarten van China mag leveren aan niet-Chinese klanten.

De City Navigator China NT 2008 is een microSD/SD-geheugenkaart die ondersteund wordt door alle nüvi-navigatiesystemen. Er zijn bijna 7 miljoen POI's, waaronder restaurants, hotels, luchthavens en stations.

Daarnaast heeft Garmin een reeks extra POI's verzameld voor de belangrijkste sportlocaties in Beijing, Shenyang, Sjanghai, Tianjin, Qinhuangdao en Qingdao. Nadat deze in het navigatiesysteem zijn geladen krijgt de gebruiker informatie over de locatie en het evenement dat in augustus plaatsvindt. Deze extra POI's kunnen gesorteerd worden op stad of op tak van sport. Deze POI's zijn gratis beschikbaar in de sectie Extras/Customise van www.garmin.co.uk.

De adviesprijs van City Navigator China NT 2008 bedraagt ¤79,= incl. BTW

Garmin
Garmin is wereldwijd marktleider* op het gebied van kwalitatief hoogwaardige navigatieapparatuur voor automotive, maritieme, outdoor en fitness doeleinden. Garmin (Nederland), onderdeel van Sailtron, is exclusief verantwoordelijk voor het importeren en distribueren van de Garmin navigatiesystemen in Nederland, via een uitgebreid netwerk van verkooppunten. Voor meer informatie: www.garmin.nl.


*Bron: rapport van onderzoeksbureau Canalys, gepubliceerd in februari 2008.