Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

23 juli 2008
Lisse, Nederland

SwetsWise Title Bank creëert extra opslagruimte voor eBooks gegevens

Swets is verheugd bekend te maken dat de SwetsWise Title Bank is uitgebreid en nu ook gegevens van eBooks bevat. SwetsWise Title Bank is een online programma waarmee de klant een aangepaste, doorzoekbare alfabetische lijst aan kan maken van alle gedrukte en elektronische uitgaven die deel uitmaken van hun bedrijfscollectie. Daarnaast bevat het programma links die de eindgebruiker toegang bieden tot de inhoud van die titels, of die nu te vinden is op de website van de uitgever, binnen het intranet van de klant zelf of in Swets' toegangsdienst voor elektronische tijdschriften, SwetsWise Online Content. Met deze uitbreiding worden alle via Swets aangekochte eBooks automatisch toegevoegd aan SwetsWise Title Bank. Klanten kunnen bovendien gegevens toevoegen van eBooks die niet via Swets worden beheerd door te zoeken in de SwetsWise catalogus, of door de titelinformatie handmatig in te voeren.

"SwetsWise Title Bank beantwoordt aan een van de belangrijkste eisen van onze klanten: ervoor zorgen dat eindgebruikers de informatie die ze zoeken eenvoudig kunnen vinden en raadplegen" zegt Thomas Snyder, Chief Commercial Officer bij Swets. "Door de toevoeging van eBooks gegevens geeft SwetsWise Title Bank de klant een duidelijk overzicht van zijn totale collectie, ongeacht de opmaak."

De intuïtieve interface is speciaal ontworpen om sneller toegang te krijgen tot de inhoud van het abonnement. SwetsWise Title Bank is de snelste manier voor de eindgebruiker om specifieke titels op te sporen.


. Eén enkel toegangspunt voor alle gedrukte en elektronische bronnen
. Zoeken en bladeren door alle uitgaven

. Bladeren op specifiek onderwerp in primaire en secundaire kopteksten
. Geïntegreerde TOC en meldingen voor zoekopdrachten
. Bladeren en zoeken in alle beschikbare databanken met afzonderlijke, door de klant toegevoegde omschrijvingen

Over Swets
Swets is nummer 1 in de wereld op het gebied van abonnementenservices. Met ruim 100 jaar ervaring kunnen wij zowel voor klanten als voor uitgevers het beste halen uit de huidige, complexe informatiewereld, zowel waar het tijd als geld betreft. Met klanten in meer dan 160 landen en meer dan 20 kantoren over de hele wereld, is Swets een groot en krachtig bedrijf dat beschikt over het meest uitgebreide en geavanceerde e-commerce platform dat op dit moment beschikbaar is.

Swets was de afgelopen vijf jaar vertegenwoordigd in de "100 belangrijkste bedrijven in de Digital Content Industry", een lijst samengesteld door het blad E-Content Magazine. Daarnaast staat Swets consequent genoteerd bij de bovenste 25% van de Nederlandse "FEM Business top 500". Swets is al tien jaar op rij het enige bedrijf op het gebied van abonnementenservices met een wereldwijd ISO 9001:2000 certificaat: een bewijs van onze uitstekende operationele procedures en dienstverlening naar onze klanten.



Ingezonden persbericht