Travel Unie International Nederland N.V.

Informatieavonden holland international winterproduct 2008/2009

Rijswijk, donderdag 22 mei 2008 â Het duurt niet lang meer voordat de nieuwe producten en brochures voor het winterseizoen 2008/2009 verspreid gaan worden. Een deel van het aanbod is zelfs nu al boekbaar (wintersport, Antillen, RIU Caribbean).
Om er voor te zorgen dat de reisadviseurs optimaal geïnformeerd aan de verkoop kunnen gaan beginnen, houdt Holland International een 9-tal informatieavonden. Het centrale thema blijft nog even een verrassing, maar in ieder geval kan er op vertrouwd worden dat er goede en inhoudelijke informatie gegeven wordt over de speerpunten en nieuwe producten voor het winterseizoen 2008/2009.

Locaties productinformatieavonden
De productinformatieavonden worden gevuld met alle leerzame en interessante informatie over de winterbestemmingen van Holland International. De bijeenkomsten worden verspreid over het hele land gehouden, want we komen graag naar de reisagenten toe. De volgende locaties zijn uitgekozen:

Maandag 28 juli - Drachten
Dinsdag 29 juli - Hengelo
Woensdag 30 juli - Arnhem
Maandag 4 augustus - Maastricht
Dinsdag 5 augustus- Eindhoven
Woensdag 6 augustus - Goes
Maandag 11 augustus- Ridderkerk
Dinsdag 12 augustus - Nootdorp
Woensdag 13 augustus - Amsterdam (A4)

De avonden beginnen rond 18.00 uur met een goed buffet en zijn rond 22.30 uur weer afgelopen. Inschrijven is al mogelijk via TUI Online.