Ingezonden persbericht


18 juli 2008

Persbericht

Young Continentals
geven concert op De Betteld

Het koor Young Continentals geeft op maandag 28 juli om 19.30 uur een concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Het programma zit vaak vol vette muziek, gevoelige ballads en verrassend duidelijke teksten. Serieus, maar absoluut niet saai.

De tieners die in het koor van Young Continentals zingen gaan serieus om met hun overtuiging en de consequenties daarvan in hun leven. De dagelijkse werkelijkheid van het vasthouden aan je geloof in een harde maatschappij waar ze hun plekje moeten gaan vinden geeft stof genoeg voor een programma vol vette muziek, gevoelige ballads en duidelijke teksten.

Dit jaar is het thema van het koor 'New Beginning'. Met dit programma wil de groep duidelijk maken dat het ook in 2008 nog steeds belangrijk is dat je een nieuw begin bij God kunt maken. Het programma is divers en bestaat uit zowel speciaal voor de Continentals geschreven liederen als in continentalstijl gearrangeerde koorwerken. Titels als 'New Day', 'Now Thank We All', 'Celebrate' en 'Before You Take us Home' worden gezongen, en ook gearrangeerd werk van Avalon en Casting Crowns komt voorbij.

De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor dit tournee.

Meer informatie over de Young Continentals kan worden gevonden op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden. De entree van dit concert is ¤ 10,00 en voor kinderen tot en met 12 jaar ¤ 5,00. Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar.

Einde persbericht