Ingezonden persbericht



Persbericht

DuimdropParade Rotterdam

Deze zomer organiseert Buurt en Speeltuinwerk Rotterdam (BSW) van 28 juli tot en met 29 augustus de DuimdropParade. De DuimdropParade is een bontgekleurde wervelende stoet met een mengeling van sport, spel en theater welke langs alle Duimdroppleinen van Rotterdam trekt.

De DuimdropParade slaat in deze periode iedere dag van 13.00 uur tot ongeveer 15.30 uur zijn tenten op op het desbetreffende Duimdropplein. Iedere tent herbergt een thema. Zo is er een Vliegertent, Karaokeshow, "Spooks on skates", Goochelaartent, Verre Oosten tent en een Djembee tent. Onze Duimdropkar is geheel ingericht met pluche, flitsende lampen en een waarzeggerbol waarin onze waarzegster Giërda alles ziet, waardoor de waarheid altijd aan het licht komt. Tenslotte wordt er gekeken wie "de sterkste man" van het plein is!

Vanaf 13.00 kunnen de kinderen bij de DuimdropParade terecht. Na even rondgekeken te hebben in de verschillende tenten, kunnen de kinderen een keuze maken bij welke tent ze die middag onder begeleiding hun act willen oefenen. Rond 14.45 komt iedere tent aan de beurt om een voorstelling te geven waarbij de kinderen afzonderlijk hun kunsten kunnen vertonen voor familie, buurtbewoners en vrienden.

Gratis entree!

Kijk voor meer informatie en foto's op www.bsw-duimdrop.nl en www.bswrotterdam.nl.

Paradedata

Maandag 28 juli - Het Landje
Dinsdag 29 juli - Stadsdriehoek
Woensdag 30 juli - Adrianaplein
Donderdag 31 juli - Nieuw Verlaat
Vrijdag 1 augustus - Berkelplein

Maandag 4 augustus - Koningsveldeplein
Dinsdag 5 augustus - Ammersooiseplein
Woensdag 6 augustus - Johan Idaplein
Donderdag 7 augustus - Fey. Sport Container
Vrijdag 8 augustus - De Ploeg

Maandag 11 augustus - Groenewegplein
Dinsdag 12 augustus - Noordereiland
Woensdag 13 augustus - Katendrecht
Donderdag 14 augustus - Polderplein
Vrijdag 15 augustus - Branco van Dantzig

---