Schaaij genomineerd voor Beursidool 2008

28/07/2008 10:05

Beursgenoten

Assen (28 juli 2008) - Geert Schaaij is dit jaar genomineerd voor Beursidool 2008. Beleggers en geïnteresseerden in de financiële sector wijzen deze publieksprijs toe aan hun favoriete beleggingsexpert. De prijs is een initiatief van Belegger.nl, een van de grootste beleggingssites van Nederland.

Schaaij neemt het als genomineerde op tegen bekende deskundigen zoals Evert Waterlander, Jeroen Vetter, Corné van Zijl en Harry Geels. De uitslag van de verkiezing wordt op 18 september bekendgemaakt tijdens een speciale gala-avond op kasteel De Hooge Vuursche in Baarn.

Geert Schaaij was in 2007 winnaar van de Gouden Stier, de onderscheiding voor beste beleggingsexpert van het jaar. Na een spannende verkiezing wezen particuliere en professionele beleggers hem aan als beste adviseur op het gebied van de financiële markten.

Over Geert Schaaij

Geert Schaaij is directeur van Beursgenoten, een beleggers-community met tips en adviezen over ontwikkelingen op de financiële markten. Belangstellenden voor Beursgenoten kunnen zich aanmelden via de website (www.beursgenoten.nl). Behalve adviezen ontvangen leden maandelijks het informatieve magazine Beursgenoten.





http://www.beursgenoten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redacties (