Ingezonden persbericht


Juniper Networks benoemt John Morris tot Executive Vice-President Worldwide Field Operations

Schiphol-Rijk, 28 juli 2008 Juniper Networks (Nasdaq: JNPR) benoemt John Morris (47) tot Executive Vice-President Worldwide Field Operations. In deze functie is Morris verantwoordelijk voor de wereldwijde sales-, service- en kanaalorganisatie.

Voordat Morris bij Juniper in dienst trad, was hij werkzaam als CEO bij Pay By Touch, een pionier op het gebied van betalen met een vingerafdruk (biometrie). Daaraan voorafgaand werkte hij 23 jaar bij IBM, waar hij verscheidene leidinggevende functies vervulde. Het meest recent was hij daar vicepresident en algemeen directeur van de Distribution Sector in Noord- en Zuid-Amerika. Morris is vicevoorzitter van de directie van ANMSoft, een IT-adviesorganisatie in Mumbai, India. Daarnaast is hij lid van de adviesraad van Smart Technology Services, een IT-adviesbureau in Chicago, VS.

We zijn erg verheugd dat Morris ons managementteam komt versterken , zegt Scott Kriens, CEO van Juniper Networks. Morris heeft uitzonderlijk veel expertise op het gebied van management en sales, en ruime ervaring met de grootste organisaties ter wereld, en dan vooral met de bedrijven die vertrouwen op technologische innovatie en geavanceerde oplossingen om hun organisatie succesvol te maken.

Morris volgt Eddie Minshull op. Minshull blijft als adviseur betrokken bij Juniper tot de afsluiting van het derde kwartaal (30 september 2008). Als lid van het managementteam legt Morris verantwoording af aan Kriens. Morris draagt de volledige verantwoordelijkheid voor het leiden van de wereldwijde buitendienstactiviteiten en het bedienen van 30.000 Juniper-klanten over de gehele wereld.

####

Over Juniper Networks

Juniper Networks, Inc. loopt voorop in hoogwaardige netwerktechnologie. Juniper biedt een betrouwbare netwerkinfrastructuur waarmee bedrijven snel kunnen reageren op ontwikkelingen. Dat zorgt voor een snelle inzet van services en applicaties via één enkel netwerk. Daardoor kunnen bedrijven optimale prestaties leveren. Meer informatie is beschikbaar op www.juniper.net.