Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Eerste detacheringorganisatie geassocieerd deelnemer DSI

Talent&Pro onderschrijft gedragscode door geassocieerd deelnemerschap DSI

Leusden, 28 juli 2008 - Talent&Pro is als eerste detacheringorganisatie geassocieerd deelnemer van het Dutch Securities Institute. De stichting Dutch Securities Intitute (DSI) is als zelfreguleringsinstituut opgericht vanuit de Nederlandse financiële sector en bevordert de deskundigheid en integriteit van personen die werkzaam zijn in deze branche. Met het deelnemerschap van DSI laat Talent&Pro haar klanten zien dat zij de integriteit en deskundigheid van medewerkers belangrijk vindt. Talent&Pro staat achter de DSI reglementen, onderschrijft de gedragscode en stimuleert het bewustzijn over integriteit en deskundigheid bij haar medewerkers.

Strakke richtlijnen voor financiële flexwerkers zorgen voor zekerheid en vertrouwen aan de klantzijde in de financiële dienstverlening aldus unitdirecteur Bancair van Talent&Pro Nataschja Budel. Uitbreiding naar toekomstige verplichte DSI-certificering voor detacheerders en werving- en selectiebureaus is zeer gewenst om zo te voldoen aan de kwaliteitseisen in de sector .

De accountant heeft verklaard dat Talent&Pro over een betrouwbare interne procedure beschikt betreffende de melding van incidenten aan DSI. Hiermee laat Talent&Pro zien dat zij de integriteit en deskundigheid van werknemers hoog in het vaandel heeft , aldus Nataschja Budel.

Over Talent&Pro

Talent&Pro zet jonge, gedreven hbo ers en academici in, binnen het bank- en verzekeringswezen en de actuariële wereld. Zij zijn op projectmatige basis flexibel inzetbaar en worden in groepen of individueel geplaatst bij opdrachtgevers zoals banken, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Talent&Pro investeert in de relatie met haar opdrachtgevers. Op deze manier kan Talent&Pro meedenken en met passende oplossingen komen.

Noot voor de redactie,