Persbericht

CIBER bij tien beste uitbestedingspartijen ter wereld

Eindhoven, 28 juli 2008 - CIBER is geplaatst in de top tien van de Best Managed Global Outsourcing Vendors. In het gerenommeerde Black Book of Outsourcing van de Brown Wilson Group behaalde de ICT-dienstverlener de tiende plek.

Het advies- en onderzoeksbureau Brown Wilson Group heeft ongeveer 24.000 leidinggevenden binnen alle bestaande sectoren, zoals finance, accountancy en IT, ondervraagd naar de prestaties van ruim 2.000 dienstverleners. De ondervraagden hebben de uitbestedingspartners beoordeeld op het gebied van toewijding van het management, prestaties van de medewerkers, sturing van de onderneming en het effect van leiderschap. CIBER scoorde op deze onderdelen een gemiddelde van 9,5 op een schaal van 10. Vooral van de respondenten in het hoger onderwijs en de overheidssector kreeg CIBER een hoge waardering.

CIBER verzorgt outsourcing-diensten op verschillende gebieden, waaronder housing en hosting, appllicatie-, server-, en netwerkbeheer. In 2007 behaalde CIBER nog de twaalfde plaats in de lijst van Best Managed Global Outsourcing Vendors.

Vorig jaar waren werden in de lijst genoemd als snelst groeiende outsouring-partij , vertelt Tom van den Berg, directeur van CIBER Nederland. Het is fantastisch om voor het tweede jaar op rij bij de top van de wereld horen. Een hoge waardering van onze klanten is het beste compliment dat een ICT-dienstverlener kan krijgen.

Klanten van CIBER waren vooral te spreken over de expertise van de ICT-dienstverlener op het gebied van help desk services en IT-infrastructuur , zegt Doug Brown, kopstuk bij de Brown-Wilson Group en co-auteur van The Black Book of Outsourcing . Deze hoge notering laat zien dat CIBER niet alleen een rijzende ster is in de IT-sector, zoals bleek uit de lijst van 2007, maar dat het bedrijf de hoge kwaliteit dienstverlening ook vast kan houden.