Ingezonden persbericht


BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 24 juli 2008

Rare jongens die Belgen!

De eerste aflevering van weg met BNN - op de scooter naar Rome

Het Radio1-reisprogramma Weg met BNN is vertrokken naar Rome! In 21 dagen scooteren BNN-Presentator Timur Perlin en regisseur Luuk Ikink via België en Frankrijk naar het Mekka van de scooter. Op deze bijzondere roadtrip stoppen zij voor alles waar de normale vakantieganger aan voorbij vliegt. De eerste aflevering van Weg met BNN - 'Op de scooter naar Rome' is maandagavond 28 juli te horen van 20.00 uur tot 21.00 uur op Radio 1.

In de eerste aflevering ontdekken Timur en Luuk de gierigheid van onze zuiderburen: In het waterdorp Chaudfontaine tappen Vlamingen en Walen hun water met tientallen flessen tegelijk uit de berg. Verder stuiten ze op de warme kapelaan Jos in het reli-Disneyland van België. Een camping kopen? Timur vond er één voor anderhalf miljoen; de Nederlandse eigenaren waren wel toe aan een nieuwe uitdaging.
En wat doe je als er in het uitgestorven Waalse heuvellandschap echt geen camping meer te vinden is?

De eerste aflevering van Weg met BNN - 'Op de scooter naar Rome' is maandagavond 28 juli te horen van 20.00 uur tot 21.00 uur op Radio 1. Maandag 4 augustus doen de heren verslag van hun reis door La France en maandag 11 augustus is Italië aan de beurt. De laatste uitzending op 18 augustus is een compilatie van alle hoogte- én dieptepunten van het Weg Met BNN scooteravontuur van Maastricht naar Rome.

Op wegmetbnn.nl is de roadtrip naar Rome van dag tot dag te volgen.

Noot aan de redactie:
Timur Perlin is onderweg beschikbaar voor interviews.



Ingezonden persbericht