Showroom for a day @ marlon borgschot


AMSTERDAM, 20080709 -- Als afsluiter van de Amsterdam International Fashionweek en de Modefabriek houdt Marlon Borgschot ter gelegenheid van de lancering van zijn prêt-à-porter collectie op maandag 28 juli a.s.: "Showroom for a Day @ Marlon Borgschot".

Marlon Borgschot ontwerpt naast een succesvolle couturelijn ook een prêt-à-porter collectie voor de stijlvolle (zaken) vrouw, die probleemloos voor de dag wil komen in verschillende situaties in functionele, prettige, draagbare kleding. Uitgangspunt is dus vooral elegantie, maar ook sensueel! En natuurlijk supervrouwelijk, want de slanke silhouet en de perfecte pasvorm zijn het handelskenmerk van Marlon Borgschot.

Hij noemt zijn prêt-à-porterlijn `Story of her Life', want met deze collectie biedt Marlon de vrouw van vandaag een alternatief voor haar dilemma hoe ze haar persoonlijke smaak kan combineren met kleding voor de meer formelere gelegenheden. Kleding die soepel aansluit bij haar persoon en haar stemming. Kleding die ze intensief kan dragen en combineren. Haar prêt-à-porter colbert, dat overdag een zakelijk pak vormt met een wikkelrok, krijgt `s avonds een feestelijke allure doordat onder de wikkelrok een kort en nauw-aansluitend jurkje schuilgaat. Kortom, kleding om in te werken én in te pronken!

De prêt-à-porterlijn van Marlon Borgschot wordt Italië vervaardigd in de maten 36, 38, 40 en 42. De geselecteerde stoffen zijn van duurzame kwaliteit en is de `easy to use' garderobe voor actieve vrouwen van nu meer dan waard!

U bent van harte welkom in zijn boutique op de Pieter Cornelis Hooftstraat 108 te Amsterdam, die speciaal voor deze gelegenheid als showroom fungeert voor geintresseerde inkopers, stylisten en de pers om de prêt-à-porter collectie van dichtbij te bekijken.





Ingezonden persbericht