Tritel BV levert Mobiele Telefonie aan Koninklijke Inventum BV


Tritel, VoIP & Mobiele Telefonie aanbieder

ALKMAAR, 20080728 -- TRITEL BV uit Alkmaar, aanbieder van data- en telecom oplossingen voor de B2B markt maakt vandaag bekend een 2-jarige overeenkomst te hebben gesloten voor het leveren van mobiele telefoniediensten aan Koninklijke Inventum BV.

Raymond Looze, directeur van TRITEL:" Als aanbieder van diverse telecomdiensten, zoals VoIP voor het bedrijfsleven, Mobiel, 0800/0900/088 nummers en Internet-access, zijn wij verheugd dat Koninklijke Inventum BV ons heeft uitgekozen als telecomleverancier en kijken uit naar een lange en vruchtvolle samenwerking".

"De reden dat wij voor de dienstverlening van Tritel hebben gekozen was makkelijk. Tritel is in staat geweest om ons telefonieverkeer op een betrouwbare en minstens zo kwalitatieve manier te routeren zoals we gewend zijn. Doordat zij o.a. een partnership met Telfort hebben afgesloten, bellen wij over het hoogwaardige KPN netwerk, echter tegen tarieven die aanzienlijk lager liggen", aldus Jan van Lit , IT-Manager van Koninklijke Inventum BV.


Over Koninklijke Inventum (100 jarig bestaan)
In haar 100-jarig bestaan heeft de Koninklijke Inventum B.V. zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verschillende soorten warmte- en warmwaterapparatuur. De producten van Inventum zijn door de toepassing van hoogwaardige materialen van ongeëvenaarde kwaliteit en zijn vrijwel ongevoelig voor storingen. In Nederland beschikt Inventum over een sterke marktpositie, maar ook export naar landen over de gehele wereld neemt een belangrijke plaats in.
Inventum is in het bezit van het kwaliteitsborgingcertificaat NEN-ISO 9001. De producten voldoen aan de hoogste (internationale) kwaliteitseisen met keurmerken van o.a. KEMA, CEBEC en VDE. De ontwikkeling van zonneboilersystemen, warmtepompen en warmtepompboilers zijn sprekende voorbeelden van de innovatieve kracht van Inventum. Ook overheden stellen steeds hogere (wettelijke) eisen aan de energieprestaties van apparaten. Inventum kent en neemt haar verantwoordelijkheden op dat terrein.

Kijk voor meer informatie op www.inventum.nl


Over TRITEL
Tritel is een innovatie speler met hoogwaardige telecomoplossingen, gebaseerd op de nieuwste VoIP technologieën. Een van de diensten binnen het portfolio van Tritel is Managed VoIP. Deze dienst geeft het bedrijfsleven (tegen zeer geringe investeringen) de beschikking over een complete en volwaardige spraakdienst. Er wordt gebruik gemaakt van een telefooncentrale in het beveiligde datacenter van Tritel. Deze oplossing biedt uitgebreide functionaliteiten die men normaliter slechts kan verwachten bij een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale. Tevens liggen de belkosten aanzienlijk lager in verhouding tot de traditionele manier van bellen.

Kijk voor meer informatie op www.tritel.nl





Ingezonden persbericht