YelloYello lanceert iPhone bedrijvengids


DELFT, 20080728 -- YelloYello, de meest vernieuwende bedrijvengids van Nederland, biedt een compleet open online bedrijvengids. Zowel gebruikers als bedrijven kunnen bijdragen aan de gids in de vorm van reviews, rapportcijfers, nieuwe vermeldingen en door het maken van handige lijsten. Nu de iPhone ook in Nederland is gelanceerd komen ze met een nieuwe primeur: de YelloYello bedrijvengids geoptimaliseerd voor de iPhone.

YelloYello Mobiel
Met de mobiele versies wil YelloYello zorgen dat gebruikers niet alleen van achter hun computer de beste bedrijven van Nederland kunnen vinden, maar ook onderweg. Enkele maanden geleden lanceerde YelloYello al stilletjes een mobiele versie die geschikt is voor de meeste mobiele telefoons, bereikbaar op m.yelloyello.nl. Nu heeft YelloYello echter een echte primeur met een mobiele versie die compleet geoptimaliseerd is voor de Apple Iphone.

YelloYello iPhone
De iPhone versie speelt in op de mogelijkheden die de iPhone biedt. Het zoeken is zoveel mogelijk vergelijkbaar met de navigatie van de iPhone zelf. Daarnaast is er een koppeling met Google Maps en zijn bedrijven met één klik te bellen.
Joost Hietbrink: "Met de iPhone proberen we vernieuwing te brengen in de wereld van de online gidsen. Wat we nu hebben neergezet is slechts een eerste versie. Nieuwe features zijn in ontwikkeling en zullen continu worden toegevoegd.".

Nog geen iPhone?
Iedereen die een iPhone heeft kan de nieuwe site bereiken via i.yelloyello.nl. Heb je nog geen iPhone? Gebruik dan m.yelloyello.nl op je mobiele telefoon of bekijk de iPhone presentatie video beschikbaar via blog.joopp.com.

Over YelloYello
YelloYello is een open bedrijvengids gestart in het begin van 2007 door Mik Nijhuis en Joost Hietbrink. Het doel van YelloYello is om een gids te bieden waarin de beste bedrijven uit de buurt te vinden zijn. Als je een goede tandarts of een restaurant zoekt voor een romantisch etentje vraag je het je vrienden. Met YelloYello hoeft dat niet meer. YelloYello verzamelt alle kennis en ervaringen uit de buurt en maakt het makkelijk doorzoekbaar.
Inmiddels is YelloYello gegroeid tot een volwaardige gids met een groot aantal bedrijven. In 2007 heeft YelloYello het IPAN Launch event gewonnen. Op dit moment doet YelloYello mee aan de Sprout Challenger50.





Ingezonden persbericht