Thieme GrafiMedia Groep neemt media-activiteiten van Triple P over


DELFT, 20080728 -- Half juli heeft Triple P, ontwerper en leverancier van IT-infrastructuren, haar onderdeel Media overgedragen aan Thieme ICT Services, één van de bedrijven van Thieme GrafiMedia Groep. Thieme versterkt met deze overname haar dienstverlening op het gebied van crossmediale uitgeefoplossingen.

Triple P Media heeft twintig jaar ervaring met het automatiseren van publicatie-processen bij uitgeverijen, omroepen en corporate organisaties. Haar kracht ligt op het vlak van workflow-, content- en digital asset management in combinatie met automatische opmaakwerkzaamheden en narrow casting.

Albert Noppen, directeur business line ICT services van Thieme: "De media-activiteiten van Triple P sluiten naadloos aan op de ICT-activiteiten van onze groep, waardoor de dienstverlening versterkt kan worden voortgezet. De business line ICT services van Thieme biedt met zestig medewerkers oplossingen op het gebied van web content management, database publishing en systeemintegratie. De crossmedia publishing oplossingen van beide partijen zullen worden aangeboden door de onderneming Central Station Crossmedia Solutions, die momenteel wordt opgezet. Dit nieuwe Thieme-bedrijf van circa twintig medewerkers zal haar kennis, middelen en diensten inzetten om de meest effectieve en efficiënte communicatie te bieden voor print, web en displays."


De focus van Central Station Crossmedia Solutions zal liggen op het bieden van softwareoplossingen voor digital asset management, product data management, content en brand management. Deze activiteiten spelen met name een rol tijdens redactionele publicatieprocessen en de automatische opmaak van catalogi, verpakkingen en instore marketingmateriaal.





Ingezonden persbericht