Bluecircle tv productie


Wat Keek... 2008-07-21 11:43:11
Welke oude televisiefragmenten raken bekende Nederland 3-gezichten en waarom? In het nieuwe KRO-programma Wat Keek... delen BN'ers hun meest memorabele televisiemomenten met het grote publiek. Welke programma's deden hun hart sneller kloppen en besluiten om zelf bij de tv te werken? Wie waren hun helden? Iedere aflevering staat een bijzondere gast centraal die de kijker meeneemt op reis door zijn of haar televisieherinneringen. Wat Keek... is vanaf maandag 28 juli gedurende 2 weken te zien om 20.30 uur op Nederland 3.


10 gasten vertellen aan de hand van verschillende tv-fragmenten over hun jeugd, carrière, leven en opvattingen. De nostalgische beelden zullen voor veel kijkers een feest van herkenning zijn en bij de gast verhalen oproepen. BNN's Nicolette Kluijver bijt het spits af. Openhartig vertelt ze over haar modellencarrière en leven. De huidige Spuiten en Slikken-presentatrice laat onder andere een fragment zien over een seksprogramma uit haar jeugd Seks met Angela.

En Wat Keek... Arie Boomsma, Jeroen van Koningsbrugge, Mirella van Markus, Sebastiaan Labrie, Frank Evenblij, Jasmine Sendar, Jalal Bouzamour, Sander Lantinga en Rob Kampheus? Allemaal vertellen ze hun verhaal in een huiskamer die ze zelf hebben ingericht. Voor de opnamen hebben ze het decorcentrum bezocht - de plek waar de hele geschiedenis aan televisierekwisieten ligt opgeslagen - op zoek naar spullen om hun huiskamer in te richten.

De 10 gasten hebben met hun unieke beelden, anekdotes, herinneringen en decors gezorgd voor 10 totaal verschillende afleveringen. Allemaal gevuld met mooie, leuke, hilarische en herkenbare fragmenten van vroeger.

Foto: KRO