Persberichten Binnensticht, 11.00 uur

Utrecht, 28-07-2008

Brand in auto

ZEIST- Op maandagochtend werd vermoedelijk brand gesticht in een auto en een kliko. Omstreeks 00.30 uur reed de politie over de Leeuweriklaan en zagen hier een kliko midden op straat staan. De inhoud van de kliko stond in brand en werd uitgetrapt door de agenten. De agenten reden de bocht om en zagen vervolgens een auto in brand staan. De brandweer bluste de brand. De politie gaat uit van brandstichting en heeft de zaak in onderzoek. De politie verzoekt getuigen te reageren via 0900-8844, Binnensticht.

Verdovende middelen

ZEIST- Op maandagochtend werden twee mannen aangehouden omdat ze verdovende middelen in hun bezit hadden. Omstreeks 02.45 uur zagen agenten een auto rijden over de Utrechtseweg. De inzittenden bleken bekend met verdovende middelen en hun auto werd doorzocht. Hier werd een kleine hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen waaronder drie zakken weed en drie boterhamzakjes met vermoedelijk cocaïne.

Gevallen motorrijder

WERKHOVEN- Op zondag raakte een motorrijder gewond nadat hij een ongeval had gehad met zijn motorfiets. Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie de melding dat een 36-jarige man uit Amersfoort op de Achterdijk was gevallen met de motor. Met een gebroken sleutelbeen en een hersenschudding werd hij vervoerd naar het ziekenhuis.