Politie Gelderland-Zuid

Fietser en bromfietser onderuit

Nijmegen, 28-07-2008 o In Nijmegen raakten zondagmiddag en maandagochtend een bromfietser respectievelijk fietser gewond nadat zij onderuit waren gegaan.

Zondagmiddag rond half twee kwam een melding binnen van een gevallen scooterrijder op de Paul Krugerstraat. De man, van 29 jaar uit Nijmegen, merkte een auto die wegreed van een parkeerplaats te laat op en schampte deze. Daardoor kwam hij te vallen, met ontveilling over zijn hele lichaam als gevolg. Ambulancepersoneel verleende ter plaatse eerste hulp. Na behandeling is de man overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek vanwege mogelijk rijden onder invloed. Bovendien bleek de 29-jarige man niet in het bezit van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Maandagmorgen om 08.05 uur kwam een 19-jarige Nijmeegse ten val op de Eerste Oude Heselaan. De vrouw was aan het fietsen met haar hond. Toen die ineens stil stond kwam zij ten val. Met schaafwonden en letsel aan de enkel is de 19-jarige naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis vervoerd. De agenten namen verklaringen op waarna zij hond en fiets op het huisadres van de vrouw hebben afgeleverd.
Tijdens het opnemen van deze aanrijding hielden de politieagenten en passant nog een man aan, die zich onveilig op de weg begaf. (08)
Actuele dossiers

* Vierdaagse 2008

landelijke dossiersGeen dossiers aanwezig


* Naar boven

Laatst gewijzigd 28-07-2008 14:02 © Regio Gelderland-Zuid Privacy Selecteer een korps:
Zoek op kaart/postcode
Amsterdam-Amstelland
Brabant Zuid-Oost
Brabant-Noord
Drenthe
Flevoland
Fryslân
Gelderland-Midden
Gelderland-Zuid
Gooi en Vechtstreek
Groningen
Haaglanden
Hollands Midden
IJsselland
Kennemerland
KLPD
Limburg-Noord
Limburg-Zuid
Midden en West Brabant
Noord- en Oost-Gelderland
Noord-Holland Noord
Rotterdam-Rijnmond
Twente
Utrecht
Zaanstreek-Waterland
Zeeland
Zuid-Holland-Zuid
Overige politieorganisaties