Antillenhuis


Nieuw bestuur SIAA bezoekt Antillenhuis

Het nieuwe bestuur van de Leidse Antilliaanse/Arubaanse studentenvereniging Societas Iuridica Antilliana et Arubana (SIAA) heeft deze week een bezoek gebracht aan het Antillenhuis.

Daar werd officieel kennis gemaakt met de Gevolmachtigde minister Paul Comenencia en werd onder andere een uiteenzetting gegeven van de plannen van SIAA voor het komende bestuursjaar.

Er wordt reeds nauw samengewerkt tussen SIAA en het Antillenhuis. De Gevolmachtigde Minister verzekerde het ebstuur dat de samenwerking zal blijven bestaan. Het betreft namelijk een van de weinige Antiliaanse/Arubaanse studentenverenigingen in het land. "Jullie doen als bestuur en leden van SIAA uitstekend werk. Jullie verdienen onze steun", zo verklaarde hij aan het bestuur.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Martijn Linnartz - Voorzitter Johan Oldenboom - Secretaris Sylvester Holiday - Penningmeester Michelle Adoptie - Algemeen bestuurslid Franklin Hoevertsz - Algemeen bestuurslid

Noot voor de media: Voor vragen kunt U zich richten tot Norman Serphos, voorlichter/woordvoerder Antillenhuis vai e-mail adres: serphos@kgmna.nl

---

Gepubliceerd op: 28-07-2008 Bron: Antillenhuis