Antillenhuis


Zomercarnaval Rotterdam trekt veel bekijks

Het Zomercarnaval in Rotterdam heeft dit jaar opnieuw honderdduizenden bezoekers getrokken. De organisatie schat het op ongeveer 900.000 waardoor dit feestevenement een van de grootste in Nederland is.

Het bleef de hele middag in Rotterdam droog en zonnig, waardoor het meer bezoekers aantrok als normaal. Aan het begin van de middag vertrok vanaf de oever van de rivier de Maas de grote stoet met maar liefst 36 praalwagens, muziekwagens en groepen dansers naar het centrum van de stad.

Voor het grootse evenement vond er traditioneel in het stadhuis van Rotterdam een korte ontmoeting en receptie plaats waar ook het Antillenhuis aan heeft deelgenomen. Op de foto's Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister Mavis Brooks-Salmon en tweede plaatsvervanger Wilson (Chong) St.Jago in gezelschap van loco-burgemeester en tevens wethouder Volksgezondheid, Welzijn en Maatschappelijke Opvang.

Noot voor de pers: Voor vragen en/of persfoto's gelieve contact op te nemen met Norman Serphos, voorlichter / woordvoerder Antillenhuis via e-mail adres: serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 28-07-2008 Bron: Antillenhuis