Ministerie van Defensie

ACTUEEL

28-07-2008 15:25

LOGISTIC SUPPORT DETACHEMENT WISSELT VAN COMMANDANT

Majoor Van Groen (l) overhandigt een driedimensionale versie van het logo van het LSD aan de nieuwe commandant, majoor Breeuwsma. - Foto: Richard Frigge/AVDD

Majoor Pieter Breeuwsma heeft op zondag 27 juli op Kamp Holland het commando over het Logistic Support Detachement (LSD) overgenomen van zijn voorganger majoor Roef van Groen.

âWij hebben de afgelopen maanden de slogan âGoed volkâ gebruiktâ, vertelde de scheidende commandant Van Groen. âDat hield in dat wij maximale steun hebben geleverd aan de eenheden van de Taskforce op logistiek gebied. U bent dus goed volk.â, sprak Van Groen. Hij sloot zijn speech af met een dankwoord aan het thuisfront van de logistiekelingen.

De nieuwe commandant LSD 7, majoor Pieter Breeuwsma, sprak in zijn speech zijn grote dank uit naar de militairen van LSD 6, vanwege hun professionele inzet en hun streven naar verbetering. Hij zei trots te zijn op âdeze unieke kansâ en verzekerde zijn achterban ervan dat zij de komende maanden onder LSD 7 âeen prachtbaan gaan vervullen.â

Met het in ontvangst nemen van een driedimensionale weergave van het logo van het LSD door de nieuwe commandant, was de overdracht een feit.