Fugro N.V


Corporate Persbericht

Nieuwe opdracht voor Fugro in Brazilië

Leidschendam, The Netherlands, 29 Jul 2008

---

Fugro Brasil heeft - samen met scheepseigenaar Sealion Shipping - een opdracht verworven van oliemaatschappij Petrobras voor drie jaar inspectie- reparatie- en onderhoudswerkzaamheden op zee in de Santos en Campos basins, ten noorden van Rio de Janeiro, Brazilië. Het betreft een driejarig project dat naar verwachting in september 2008 start. De contractwaarde bedraagt circa USD 137 miljoen.

Fugro zal de werkzaamheden uitvoeren op het schip ' Toisa Sentinel ' met een duiksysteem voor achttien personen tot 350 meter waterdiepte, alsmede met twee ROVs (Remotely Operated Vehciles). Eén ROV kan tot een diepte van 1.500 meter werken, de tweede tot 3.000 meter waterdiepte.

Fugro werkt al vele jaren samen met Sealion Shipping aan boord van de ' Toisa Sentinel ' en heeft vele duikwerkzaamheden uitgevoerd tot waterdieptes van 350 meter die zonder incidenten zijn verlopen. De ROVs worden gebruikt voor toezicht op de duikers en om diverse inspectie-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren in water tot 3.000 meter diepte.
Met andere recent ontvangen en lopende opdrachten, heeft Fugro nu veertien ROVs in gebruik in Brazilië.
Later dit jaar neemt Fugro hier nog vier nieuwe ROVs in gebruik.
---

Source : K.S. Wester

Type : Corporate Press Release

Fugro N.V.

Leidschendam

www.fugro.com