Persbericht

29 juli, 2008

Avanade breidt uit met twee senior consultants

~ Remy Plagmeijer en Henry Sluiman in dienst getreden bij Avanade Nederland ~

Avanade, een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, heeft sinds kort twee nieuwe specialisten in dienst. Remy Plagmeijer is aangesteld als senior principal consultant en Henry Sluiman bekleedt de functie van senior consultant. Zij versterken sinds 1 mei 2008 het consultant-team in Almere.

In zijn nieuwe functie is Remy Plagmeijer verantwoordelijk voor het implementeren van Microsoft-technologieën bij klanten. Voordat hij in dienst trad bij Avanade Nederland was hij onder andere werkzaam bij IBM als advisory IT-architect. Daarvoor heeft hij als IT-architect en consultant gewerkt bij Nextivia en Ordina. Ik heb voor Avanade gekozen omdat de organisatie een dochter van Microsoft is. Ik kan me hier voornamelijk met hoogstaande Microsoft-technologie bezighouden in een omgeving waarin ik wat van anderen kan leren en anderen van mij.

Henry Sluiman is afkomstig van Friesland Foods, waar hij onder andere de functie van Systems manager Network Directory, Web Connection Engineer en Systems Engineer heeft bekleed. In zijn nieuwe functie als senior consultant bij Avanade Nederland is hij verantwoordelijk voor implementaties van Microsoft-technologie bij de klant. Wat mij vooral heeft aangetrokken in Avanade is de jonge en dynamische uitstraling van de organisatie en de focus op Microsoft-technologie , legt Sluiman uit. Op deze manier kan ik tijdens uitdagende en technische projecten de nieuwste Microsoft-technologie bij mijn klanten implementeren.

(229 woorden)