Ingezonden persbericht


Quote

----------

SNS Property Finance kiest voor een langdurige relatie met SCOPE

SNS Property Finance behoort sinds 2002 tot de klantenkring van SCOPE marketing technology. Dit jaar besloten beide partijen de relatie voor langere termijn vast te leggen. SNS Property Finance heeft onlangs een mantelovereenkomst voor onbepaalde duur getekend.

SNS Property Finance kent strikte inkoopvoorwaarden en SCOPE dient bij het maken van nieuwe afspraken rekening te houden met deze leveringsvoorwaarden. Om de continuïteit van de flexibele samenwerking te waarborgen, hebben beide partijen besloten om alle afspraken contractueel en voor onbepaalde tijd in een mantelovereenkomst vast te leggen. Hierbij valt onder meer te denken aan definities, prijzen, facturering en aanspreekpunten. Het stapelen van licenties , waardoor meerdere onderdelen van SNS gebruik kunnen maken van SCOPE CRM software, behoort eveneens tot de mogelijkheden.

De mantelovereenkomst komt beide partijen ten goede. Bij het starten van een nieuw offertetraject kan beroep worden gedaan op de mantelovereenkomst, waarin wensen en verwachtingen van beide partijen op elkaar zijn afgestemd. Het onderhandelen over afspraken, waarbij rekening gehouden moet worden met allerlei restricties, behoort tot het verleden. In de toekomst zal SCOPE zich volledig richten op de kwaliteit van de service en het versterken van de relatie en samenwerking met SNS Property Finance.

----------
Unquote

Meer informatie
SCOPE marketing technology:
Carmela Barends Gambetta, 023-5179200 of c.barends.gambetta@scope.nl

SNS Property Finance:
Alexs Brzic, 033-4644181 of contact@snspropertyfinance.com

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SCOPE actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SCOPE ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SCOPE inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

Over SNS Property Finance
SNS Property Finance is de op één na grootste Nederlandse vastgoedfinancier. Ze combineert financieringsexpertise met kennis van vastgoed. De kracht ligt in het analyseren en beheersen van vastgoedrisico s, primair vanuit de kennis van de nationale en internationale vastgoedwereld. SNS Property Finance biedt de volgende mogelijkheden: projectfinancieringen, beleggingsfinancieringen en participaties, of een combinatie hiervan middels een structured finance oplossing. Het heeft kantoren in Nederland, Frankrijk, USA en Spanje en financiert projecten in onder meer Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Noord-Amerika.

SNS Property Finance is een onderdeel van SNS REAAL. Met een balanstotaal van ¬ 103 miljard, ultimo 2007, is SNS REAAL een van de grote bank-verzekeraars van Nederland. Het bedrijf heeft bijna 7000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.

----------
© 2008 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden