Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


29 juli 2008

Hertz preferred partner van Eden Hotel Group

Hertz Autoverhuur kondigt samenwerking aan met Eden Hotel Group

Hertz Autoverhuur en Eden Hotel Group zijn een samenwerkingsverband aangegaan waarvan de klanten van beide partijen voordeel hebben. Leden van de Hertz #1 Club kunnen vanaf vandaag voordeliger een kamer boeken en genieten van gratis upgrades bij Eden City Hotels. Voor gasten van Eden City Hotels is het vanaf vandaag mogelijk om gebruik te maken van kortingen op autohuur bij Hertz.

In de buurt van elk Eden City Hotel bevindt zich wel een verhuurlocatie van Hertz, waardoor Hertz in de mobiliteitsbehoefte van gasten van Eden City Hotels kan voorzien. De aanzienlijke kortingen op autohuur gelden niet alleen voor gasten van Eden City Hotels maar ook voor haar medewerkers. De loyale autohuurders van Hertz, de leden van Hertz #1 Club, krijgen korting op de kamerprijs plus extra services zoals een gratis upgrade bij Eden City Hotels.

Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking omdat wij de hedendaagse reiziger nu nog meer kunnen verwennen door naast onze autoverhuur extra services en kortingen aan te bieden. Bovendien is de Eden Hotel Group lokaal zeer sterk vertegenwoordigd wat perfect bij de strategie van Hertz aansluit. Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met de Eden Hotel Group , aldus Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux.

Frans Wientjes, Director of Operations van Eden City Hotels: "We zijn erg blij dat we als eerste Nederlandse hotelgroep dit preferred partnership met Hertz hebben afgesloten. Net als Eden City Hotels biedt Hertz eenduidige kwaliteit en service en zo kunnen wij samen werken aan een verfrissend en inspirerend verblijf voor onze gasten door heel Nederland."

Over Hertz

Hertz is s werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.000 corporate vestigingen in meer dan 150 landen. In 2008 viert Hertz dat het al 90 jaar kwaliteitsvoertuigen verhuurt aan particuliere en zakelijke klanten.

Product- en service-innovaties zoals de Hertz #1 Club Gold, het speciaal voor Hertz ontworpen NeverLost satelliet navigatie systeem, het Hertz in-car DVD Entertainment en de unieke voertuigen in de Prestige, Fun en Green Collections onderscheiden Hertz van de concurrentie.

www.hertz.nl

Over Eden Hotel Group

De Eden Hotel Group is een van de grotere, onafhankelijke hotelondernemingen van ons land. Het Nederlandse familiebedrijf is in 1977 opgericht door de familie Dijkstra. Onder de naam Eden City Hotels exploiteert de groep in de centra van de belangrijkste Nederlandse steden 16 vier- en driesterren hotels onder de Eden vlag. Bovendien is de Eden Hotel Group eigenaar en exploitant van Holiday Inn Eindhoven. Het vastgoed van de hotels is voor het overgrote deel in eigendom. Met meer dan 1900 kamers in hotels in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leeuwarden, Enschede, Hengelo, Eindhoven, Den Haag, Zutphen, Maastricht en Emmen, plus diverse spraakmakende restaurants en concepten, zoals Café Americain, Simply Bread en FLO Amsterdam, weet Eden Hotel Group voortdurend vernieuwend, flexibel en verrassend zowel de zakelijke als leisure markt te bedienen. Dankzij een platte organisatiestructuur kan steeds snel worden ingespeeld op de wensen van de gasten en klanten, waardoor de Eden hotels bekend staan om de hoge mate van gastvrijheid, service en een up to date product.

Voor reserveringen en meer informatie zie www.edencityhotels.com.

Einde persbericht


---

Voor meer informatie of beeldmateriaal:

JuniorSeniorPressDpt

MartineKeukenkamp

Tel: +31 (0) 20 53 53 453 (algemeen)

E-mail: martine@jr-sr.com

Contact Hertz Benelux:

Hertz Automobielen Nederland B.V.

Caroline Simmerman Marketing Manager Benelux

Tel: +31 (0) 23 -5670 776

E-mail: csimmerman@hertz.com

Contact Eden Hotel Group:

Eden Hotel Group B.V.

Elvira Wilthagen Director of Sales & Marketing

Tel: +31 (0) 20 520 5535

E-mail: elvira.wilthagen@edenhotelgroup.com