Ingezonden persbericht


Radio Veronica-DJ Luc van Rooij tekent nieuw contract

Naarden, 29 juli 2008 | Radio Veronica-DJ Luc van Rooij heeft een nieuw contract getekend bij het station met de beste 80 s & 90 s hits. Tot en met augustus 2010 presenteert hij Luc is Los bij Radio Veronica.

Luc van Rooij, dj bij Radio Veronica, heeft vandaag een nieuw contract getekend bij het radiostation. Van Rooij is tot en met augustus 2010 bij Radio Veronica te horen. Zijn programma 'Luc is Los' wordt door de weeks tussen 22.00 en 02.00 uur uitgezonden. Luc werd ontdekt door Veronica en werkte daarna voor zenders als Radio Monique, Power FM en RTL Rock Radio. Na veel jaren radio maken kwam hij uiteindelijk op 31 augustus 2003 bij het huidige Radio Veronica in dienst.

Waanzinnig, weer twee jaar rock n roll tussen tien en twee s avonds bij Radio Veronica! Voor nog geen 25 miljoen euro zou ik met dit werk stoppen, want het is zo lekker om te kunnen doen wat ik wil. Iedere avond weet de chief (Program Director van Radio Veronica) niet wat er in Luc is Los gaat gebeuren. En ik weet dat drie seconden voordat de microfoon open gaat ook niet. Daarom blijft het verrassend, zelfs voor mij! Ik ben gelukkig, boys n girls. Let s rock en roll! , aldus Lucky (Luc van Rooy).

Luc is Los
'Luc is Los' met Luc van Rooij is van maandag tot en met vrijdag te horen bij Radio Veronica tussen 22.00 en 02.00 uur.

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.