Persbericht

29 juli 2008

Zebra en Telerex bundelen de krachten in groeimarkt voor kioskoplossingen ~ Telerex verkrijgt de Zebra-kioskspecialist status ~

Zebra Technologies, internationaal leverancier van on-demand print- en automatische identificatieoplossingen, heeft Telerex aangewezen als de kioskspecialist binnen het PartnersFirst-programma. Deze status binnen het Zebra channelprogramma heeft Telerex met name te danken aan zijn expertise op het gebied van de kioskproducten.

De bekendste voorbeelden van kioskoplossingen zijn het printen van toegangskaarten, parkeertickets, ontvangstbewijzen, promotievouchers en informatiebonnen. De vraag naar dergelijke oplossingen is wereldwijd sterk groeiende. Kioskoplossingen zijn een snelle, efficiënte en goedkope manier om de dienstverlening te verbeteren. Uit onderzoek blijkt bovendien dat digitale informatiezuilen de servicegraad verhogen en binnen de retail-omgeving een positieve invloed hebben op de omzet.

Sinds de overname van Swecoin, ruim een jaar geleden, beschikt Zebra Technologies over een breed productportfolio voor de kiosk- en ticketingmarkt. Telerex biedt deze producten al vele jaren aan en heeft op basis hiervan veel kennis en ervaring opgebouwd. In samenwerking met Zebra verwacht Telerex de komende jaren de markt voor kioskoplossingen verder uit te breiden.

Sinds de overname van Swecoin hebben we in Zebra een stabiele betrouwbare partner gevonden waarmee we intussen een goede relatie hebben opgebouwd , zegt Ward van den Berg, Product Marketeer bij Telerex. Zebra is een professionele organisatie met uitstekende marketingondersteuning voor zijn partners.

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Telerex , stelt Martin Karssen, Business Development Manager Benelux. Een kioskprinter is een onderdeel van een omvangrijke technische oplossing. Telerex beschikt over de technische kennis die noodzakelijk is om kioskprinters succesvol te implementeren.

(253 woorden)