Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

RICHARD DURAND DOET HET MET SKIN (SKUNK ANANSIE)

De samenwerking van dj / producer Richard Durand en de wereldberoemde zangeres Skin, voor een remake van de wereldbekende hit Brazen (Weep) van Skunk Anansie, resulteert nu al in een groot succes. Vandaag is de release van de plaat, maar heeft al weken eerder een wereldwijde explosie gegeven in het clubcircuit. Skin heeft zelf aangegeven dat ze zeer content is met de remix en de geruchten gaan dat de hit opnieuw is geboren.

Het succes van Richard Durand is in de afgelopen twee jaar in een stroomversnelling geraakt. Naast zijn eigen succesvolle producties die door vele dj s worden ondersteund; verzorgde Durand ook remixen voor de Tiësto s hits Break My Fall , Leathal Industry en Flight 643 , en voor de nieuwe plaat In and out of love van de #1 dj van de wereld: Armin van Buuren - ft. Sharon den Adel (Within Temptation). Met de release van Weep erbij, geeft hem een welverdiende plek in de internationale top van dj / producers.

Richard Durand Weep begaat vandaag een wereldwijde release. In Nederland komt de plaat uit op zijn eigen label Terminal 4, in Engeland op het label New State en voor de rest van de wereld op het toonaangevende label Perfecto van de welbekende Paul Oakenfold. Weep wordt full support gedraaid door grote namen als Tiësto, Armin van Buuren, Judge Jules, Paul Oakenfold en Sander van Doorn én was vorige week Grand Slam bij radiostation SLAM!FM.

Naast zijn producer skills behoort Richard Durand ook tot de internationale top van Trance dj s en heeft hij voor de zomer een resident aangenomen in de befaamde club Eden op Ibiza; voor de wekelijks terugkerende avond Judgement Sundays. Meer info s over deze data s zijn terug te vinden op zijn website.

www.richarddurand.com / www.myspace.com/richarddurand

//////EINDE PERSBERICHT//////

(