Magic Software introduceert uniPaaS: "The power of choice"


HOUTEN, 20080729 -- Magic Software Enterprises Ltd. (Nasdaq; MGIC), leverancier van een ontwikkelplatform en integratie software, levert sinds vandaag haar uniPaaS applicatie platform uit in de Benelux.

uniPaaS is het eerste gecentraliseerde Rich Internet Application (RIA) en Software as a Service (SaaS) applicatie ontwikkelplatform. Het is de volgende generatie in de succesvolle en prijswinnende eDeveloper reeks en stelt, als in de vorige versies, ontwikkelaars in staat snel en eenvoudig te ontwikkelen en te implementeren zodat software ontwikkeling volledig ten dienste kan staan van bedrijfsproces optimalisatie.

Nieuwe toevoegingen ten opzichte van eDeveloper V10 zijn de Software-as-a-Service en Rich Internet Application mogelijkheden; beide zijn beschikbaar zonder dat herschrijven van eDeveloper V10 logica noodzakelijk is. Migratie vanuit eDeveloper V10 naar dit nieuwe uitgebreide platform wordt hierdoor zeer eenvoudig. Tevens is er voor de verschillende implementatiemogelijkheden slechts één enkele code nodig, en heeft u de keuze om uw applicatie aan te bieden in de vormen die voor u het gunstigst zijn. U kunt kiezen uit een normale Client/Server toepassing, Cloud Based Computing en uitrol als Software as a Service toepassing zowel via intra/extra net als via het Web.

Met andere woorden "The power of choice".

Doordat uniPaaS gebruik maakt van slechts één enkel ontwikkelparadigma en automatisch alle Cliënt/Server partitionering afhandelt, wordt er een aanzienlijke tijd en kosten besparing op de ontwikkeling en installatie gerealiseerd. Mocht de ontwikkeling al gerealiseerd zijn, in bijvoorbeeld Full Client modus, dan kan er zonder verlies van de initiële investering overgeschakeld worden naar RIA en SaaS scenarios.

Het marktpotentieel voor applicaties die aangeboden worden in een Software-as-a-Service opzet zal volgens markt analisten zoals Gartner, Forrester en McKinsey&Company een zeer sterke groei ondergaan tot 2012. Grote voordelen van Software-as-a-Service zijn ondermeer de lage opstartkosten en de schaalbaarheid van de applicaties.

Een zeer belangrijke bijdrage voor het leveren van de SaaS functionaliteit komt van OpSource, één van 's werelds belangrijkste leveranciers van Web operations voor Software-as-a-Service. Magic Software en OpSource zijn een samenwerkingsverband aan het ontwikkelen dat Magic Solution Providers (MSP's) in staat stelt hun RIA/SaaS bedrijfstoepassingen te hosten en te leveren over het web via OpSource. "Magic Software heeft fantastisch werk geleverd door haar MSPs/ ISVs in staat te stellen hun toepassingen gemakkelijk te migreren naar het service delivery model" zegt Conor Halpin, Vice president EMEA van OpSource.

Magic Software's uniPaaS zal voor de Benelux gedurende het Magic Software Partner evenement op 17 September in de Roskam te Houten gepresenteerd worden. Voor overige Magic Software evenementen bezoekt u: www.magicsoftware.com/58-en/Magic.aspx.


Over Magic Software

Magic Software Enterprises Ltd. (NASDAQ: MGIC) is een leidende leverancier van een ontwikkelplatform en integratiesoftware. De technologie, applicaties en professionele services van Magic Software zijn beschikbaar via een wereldwijd netwerk van werkmaatschappijen, distributeurs en partners in circa 50 landen. Magic Software heeft samenwerkingsverbanden met enkele marktleiders uit de IT sector zoals, IBM, Oracle, SAP en salesforce.com. Voor meer informatie over Magic Software en haar producten bezoekt u www.magicsoftware.com


Behalve de hierin opgenomen historische informatie, worden in dit persbericht kwesties besproken die een aantal risico's en onzekerheden kunnen impliceren. De daadwerkelijke resultaten kunnen variëren gebaseerd op een aantal factoren met inbegrip van, maar niet beperkt tot, risico's in product en technologieontwikkeling, marktgoedkeuring van nieuwe producten en voortdurende productvoorwaarden, zowel hier als in het buitenland, versie en verkoop van nieuwe producten door strategische resellers en klanten, en andere risicofactoren die in het meest recente jaarverslag van het bedrijf zijn gedocumenteerd naast de bij de Securities and Exchange Commission aanwezige documentatie.