Bas Holst start als accountmanager bij Kender Thijssen


VEENENDAAL, 20080729 -- Bas Holst (34) is gestart als accountmanager voor telecom binnen Kender Thijssen. Hier gaat hij zich richten op de verkoop en advisering van het totale scala aan telefonie oplossingen dat Kender Thijssen biedt, van toestellen en headsets tot aan complexe PBX en VoIP configuraties. Hiervoor was Bas ondermeer werkzaam als accountmanager bij KPN, CSS Telecom en BelCompany.

"Nadat ik mij de laatste jaren onder andere met telecom en ICT-detachering heb beziggehouden, wilde ik graag weer terug naar de techniek", aldus Bas Holst. "Bij Kender Thijssen heb ik een plek gevonden waar het kennisniveau erg hoog is en ik de kans heb me verder te ontwikkelen tot een allround telecomspecialist."

"Kender Thijssen streeft er naar om op alle gebieden in de ICT die wij vertegenwoordigen een hoog kennisniveau te waarborgen. Gespecialiseerd account management is daarin een onmisbaar onderdeel", aldus Johan Muit, commercieel directeur bij Kender Thijssen. "De telecomervaring die Bas Holst meeneemt is een welkome bijdrage aan de brede kennis van het telecomteam."





Ingezonden persbericht