Ingezonden persbericht


Persbericht

Maak kans op een rol met The Falsetto King Caprice in TV-serie Flow

Amsterdam/ 8 juli 2008 - Op dinsdag 29 juli a.s. vinden de opnames plaats van soulzanger Caprice's live performance voor de TV-serie Flow (NPS) in Lexion Venue te Westzaan. De soulzanger zal het speciaal voor Flow geschreven nummer "Runnin' Scared" ten gehore brengen. Caprice geeft tien mooie dames de kans om samen met hem op die dag een rol te vertolken.

Knappe meiden tussen de 18 - 30 jaar die ervan houden in de spotlights te staan en geïnteresseerd zijn in deze rol met Caprice, kunnen een e-mail sturen naar: info@supastar-pr.com met een aantal recente foto's en vermelding van naam, e-mail adres en telefoonnummer. Deelnemen kan tot en met 27 juli 2008. Supastar-pr zal zo snel mogelijk contact opnemen met de uitgekozen dames.

Er zijn tevens 70 plekken in het publiek beschikbaar. Iedereen vanaf 16 jaar kan zich hiervoor opgeven via: flownps@hotmail.com of http://www.flow-nps.hyves. Een ieder die zich aanmeldt ontvangt een bevestiging van aanmelding (zolang er plek is). De bevestiging geldt als entreebewijs voor de opnames. Het bijwonen van de opnames is gratis.

Datum : dinsdag 29 juli 2008
Plaats : Lexion Venue, Overtoom 65-67, Westzaan (10 min. vanaf Amsterdam)
Tijd : 12.00 uur
Meer informatie op : http://www.supastar-pr.com | http://www.flow-nps.hyves.nl

Over (Big Boy) Caprice
Caprice, de "Falsetto King" zoals hij ook genoemd wordt, is een soulzanger van Nederlandse bodem die wordt geprezen om zijn zwoele geluid en hemels hoge falset. In 1995 verscheen Caprice's debuutalbum "Exception to the Rule". Caprice's muziek sloeg in Frankrijk in als een bom. Zijn shows waren uitverkocht, het album kreeg lovende recensies en vloog als warme broodjes over de toonbank. Memorabele Caprice momenten in Nederland zijn zijn live optreden tijdens de TMF Awards 2006 van het "TMF Anthem" met The Partysquad en Jacqueline (Krezip), zijn performances tijdens North Sea Jazz en zijn bijdrages aan de "KPN digitenne-" en "So Hi" reclame. Caprice's tweede album "Equilibrium" wordt in september 2008 in Nederland verwacht.

Over Flow
Flow is een nieuwe TV-serie en draait om tien jonge soul en hiphopartiesten en hun avonturen op weg naar de top. Soulzanger (Big Boy) Caprice vertolkt één van de hoofdrollen in de serie naast artiesten als Negative, Salah Edin, Complex en Senna. De regie is in handen van Ruud Schuurman, die eerder de serie Westenwind regisseerde. De negendelige serie is vanaf december 2008 bij de NPS te zien.

### Einde persbericht