Gemeente Best

Verwijderen VerkeersRegelInstallaties


29-07-2008

In week 33 (11 augustus t/m 15 augustus) worden twee VerkeersRegelInstallaties (V.R.I.'s) verwijderd: één in de Willem de Zwijgerweg ter hoogte van de Prins Bernhardlaan en de ander in de Oude Rijksweg ter hoogte van de Speelheideweg. In plaats van deze V.R.I.'s worden verkeersremmende maatregelen aangebracht.

Voor deze werkzaamheden is het noodzakelijk om een gedeelte van de Willem de Zwijgerweg en de Oude Rijksweg een week af te sluiten. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden vertragen waardoor de wegen langer afgesloten moeten worden.

Willem de Zwijgerweg
De hoofdrijbaan van de Willem de Zwijgerweg wordt afgesloten tussen de rotonde met de Kon. Julianaweg en de Prinses Beatrixlaan. De verbinding tussen de Prins Bernhardlaan en de Piet Heinstraat blijft open voor alle verkeer zodat de parallelwegen van de Willem de Zwijgerweg bereikbaar blijven.

Oude Rijksweg
De Oude Rijksweg wordt voor het doorgaande verkeer afgesloten tussen de Willem de Zwijgerweg en de rotonde bij Quatre Bras. De Eindhovenseweg blijft via de Oude Rijksweg, vanuit Quatre Bras, wel bereikbaar.

Fietspaden
De fietspaden langs de Oude Rijksweg (tussen de Willem de Zwijgerweg en de Speelheideweg) en een gedeelte van de Hogekampenweg (fietsbrug over de A2), tussen de Boslaan en de Oude Rijksweg worden vanaf 11 augustus a.s. ook afgesloten. Deze werkzaamheden zullen echter enkele weken langer gaan duren.Voor deze werkzaamheden zullen omleidingroutes via de Hinkelbrits en de Sonseweg worden ingesteld.

Busvervoer
Vervoersbedrijf BBA stelt omleidingen in voor de buslijnen.Klik hier voor meer informatie over deze omleidingen.

---