Antillenhuis


Douaniers bezoeken Antillenhuis


Adhelmar Antonia, Urlich Hernandez, Robert Evers en Oswald Rosa waren vandaag, dinsdag 29 juli, te gast op het Antillenhuis.

De vier douanebeambten van het Douanekorps Nederlandse Antillen hebben verleden week succesvol deelgenomen aan de Nijmeegse Vierdaagse. Traditioneel wordt altijd na de Vierdaagse verslag gedaan op het Antillenhuis. De deelnemers werden ontvangen door Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister Mavis Brooks-Salmon, Wilson Sint Jago, Antillenhuis-directeur Robert Candelaria en voorlichter Norman Serphos.

Het was voor Hernandez de 16de maal dat hij heeft deelgenomen aan de sportieve activiteit in Nijmegen. Voor Rosa was het de 14de maal, voor Evers de 13de maal en voor Antonia de eerste keer dat hij hieraan heeft deelgenomen.

Er was nog meer goed nieuws te melden vandaag op het Antillenhuis want de heren Evers en Hernandez, wisten in hun `wandelgroep' van Douane Nederland ook nog eens samen met enkele andere lopers de groepsbeker in de wacht te slepen.
De verwachtingen voor 2009 zijn bijzonder hoog. Zo hoopt Hernandez volgend jaar met dezelfde groep weer aan de Vierdaagse deel te nemen. "De groep is zeer gemotiveerd", zo zei hij. Binnen het Douanekorps zal verder worden nagegaan in hoeverre meerdere collega's zich bij de groep willen voegen. Hernandez hoopt op een grotere deelname. Voorafgaand aan de Vierdaagse wordt echter op Curaçao hard getraind en gelopen. "Geïnteresseerden moeten het hele jaar mee trainen. Dat is een verplichting. Hiermee gaan wij in september al mee van start", aldus Hernandez aan mw. Brooks-Salmon.

Noot voor de media: Voor vragen kunt u zich richten tot Norman Serphos, voorlichter/woordvioerder Antillenhuis via serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 29-07-2008 Bron: Antillenhuis