013 Tilburg

Extra kaarten beschikbaar voor beide Porcupine Tree shows TILBURG, 29 JULI 2008
Wellicht las u het al of hoorde u het bij het postkantoor: beide shows van Porcupine Tree in 013 zijn uitverkocht. Edoch: door productionele aanpassingen is er meer ruimte vrijgekomen waardoor er ietwat meer kaarten kunnen worden verkocht. Dus, spoed je naar één van de vele voorverkoopadressen om een van de beide dvd-opnamedagen in 013 mee te maken.
De Britse progrockband Porcupine Tree is in loop der jaren uitgegroeid tot publiekstrekker én megaseller. Het recente album stond wereldwijd in de top 20 en naast de excellente nummers lukt het Steven Wilson en zijn maten om altijd een sublieme show neer te zetten. Vorig jaar verkocht de band de HMH uit en ook de eerdere shows in 013 waren uitverkocht. Porcupine Tree speelt op 15 én 16 oktober in 013. Misschien zie je jezelf later wel terug in het publiek op een koopdvd van Porcupine Tree, want beide concerten worden gefilmd. De voorverkoop loopt. En voor de fans: check ook Symforce II uit! Zaterdag 23 augustus in 013 met o.a. Opeth.

Flogging Molly in 013

TILBURG, 22 JULI 2008
The Eastpak Antidote tour heeft dit jaar een verrukkelijke liveband als headliner: inderdaad Flogging Molly. De punkfolkgroep komt in de 013 feestmaand het album Whiskey on a Sunday voorstellen. Daarnaast treden op diezelfde 11 november nog meer livetoppers op. Wat dacht je van Street Dogs, Skindred en Time Again met respectievelijk ex-leden van Dropkick Murphys en DubWar? De voorverkoop loopt.

Loos je dans!

TILBURG, 28 JUNI 2008
film het en zet het resultaat op de LOOS YouTube site. De leukste, raarste, grappigste en opvallendste dansfilmpjes worden bekroond met een dito prijs! En het maakt niet uit of je met je oma aan het line-dansen gaat, wild jumpen, trendy tectonicen of drop down. Alles mag. Trouwens kun je in de zomer komen verkoelen op elke eerste zaterdag van de maand of juist lekker in het zweet dansen. LOOS maakt geen zomerpauze. De voorverkoop voor de LOOS in augustus gaat via cd-speciaalzaak Sounds te Tilburg. http://www.youtube.com/user/013LOOS

Natuurlijk kun je ons ook de link naar jouw You Tube (-achtige) site mailen! Mail de URL dan naar mailer@013web.nl