Ingezonden persbericht


Persbericht, 30 juli 2008

Welcium Hypotheekdiensten BV tekent contract met Introweb Introweb biedt totaaloplossing voor High Availability Hosting

Introweb gaat Welcium Hypotheekdiensten BV een oplossing bieden voor het hosten van mid- en backoffice systemen die geldverstrekkers en verzekeraars gebruiken. Onlangs ondertekenden beide partijen het contract.

Op de foto van links naar rechts: Freddy Vosmer (Directeur Introweb), Marcel Onck (ICT Manager Welcium) en Peter Bult (Senior Consultant Introweb)1

Marcel Onck, ICT manager van Welcium, vertelt over de keus voor Introweb."Introweb was de enige leverancier die een complete oplossing bood. Technisch bieden ze een zeer bedrijfszekere en veilige oplossing. Dat is van cruciaal belang in de financiële wereld." Daarnaast is hij te spreken over de mensen bij Introweb. "Ze zeggen wat ze doen, en ze doen wat ze zeggen. Betrouwbaar, deskundig en alert personeel," aldus Onck.

Senior Consultant Peter Bult is enthousiast over de samenwerking met Welcium. "Bij het ontwerp van de hosting is bij alle componenten gekozen voor betrouwbaarheid, performance en schaalbaarheid. Het ontwerp is in nauwe samenwerking met Welcium gerealiseerd en het resultaat is een unieke en degelijke oplossing."

Freddy Vosmer, directeur van Introweb, is blij met de overeenkomst. "Introweb verstevigt hiermee haar positie in de groeiende markt van High Availability Hosting. Bedrijfskritische applicaties worden niet langer in het bedrijf zelf geplaatst, maar in één of meerdere datacenters. Introweb biedt een oplossing waarbij we gebruik maken van twee geografisch gescheiden datacenters. Een calamiteit in een datacenter heeft daarom geen gevolgen voor de werking, omdat het tweede datacenter als uitwijk fungeert."

Einde persbericht, meer informatie zie volgende pagina.


1 Foto in hoge resolutie te downloaden vanaf http://www.introweb.net/images/welcium.jpg

Introweb Nederland BV
Contactpersoon : Pieter de Haer
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo (Overijssel)

T : 074- 243 01 05
F : 074- 242 98 95
E : p.dehaer@introweb.net
I : http://introweb.net

Introweb is de grootste Internet Service Provider van Oost Nederland. Introweb beschikt over een eigen DataCenter in Hengelo dat is gekoppeld aan een snel en betrouwbaar netwerk. Door de combinatie van hoogwaardige infrastructuur én gekwalificeerde mensen, kan Introweb de kwaliteit en innovaties leveren die essentieel zijn voor zakelijke internettoepassingen.

Welcium Hypotheekdiensten BV
Contactpersoon : Annemarie Gerritsma
Boedijnhof 82 C
1628 SE Hoorn N.H.

T : 0229 - 28 19 10
F : 0229 - 24 67 95 / 26 64 05
E : info@welcium.nl

Welcium Hypotheekdiensten BV is een servicing organisatie voor mid- en backoffice activiteiten voor hypotheken. Welcium verzorgt de volledige processing en bediening van het proces van aanvraag, acceptatie, finaal akkoord, passeren en beheer van hypotheken. Welcium rekent inkoopcombinaties, franchiseketens en grote intermediair organisaties én geldverstrekkers, banken en verzekeraars tot haar klanten.


---- --