Ingezonden persbericht


Radio Veronica-DJ Patrick Kicken tekent 2 jaar bij

Naarden, 30 juli 2008 | Radio Veronica-DJ Patrick Kicken heeft twee jaar bijgetekend bij Radio Veronica. Tot en met augustus 2010 is hij te horen bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Patrick Kicken heeft een nieuw contract getekend bij Radio Veronica. Kicken is tot en met augustus 2010 bij Radio Veronica te horen. Vanaf september presenteert hij zijn nieuwe programma 'Keihard Kicken' op zaterdag en zondag. Hiervoor was Patrick drie jaar lang te horen bij het station met de beste 80's & 90's hits met de ochtendshow 'Kicken Wordt Wakker!'. Dit programma presenteerde hij het laatste jaar met sidekick Jan Paparazzi. Sinds de zomer van 2004 is Patrick Kicken dj bij Radio Veronica.

Patrick Kicken: "Helemaal top om weer een middagshow te maken bij Radio Veronica en zo de luisteraars het ultieme weekend gevoel te geven!"

Radio Veronica
Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht