Krachtig (bedrijfs)imago


'S-HERTOGENBOSCH, 20080730 -- Coachbureau IMPULS Inzicht & Inspiratie verzorgt al jaren coaching en trainingen waarin de aandacht ligt op het `lekkerder in je vel zitten' en beter presteren. Sinds kort is de dienstverlening uitgebreid met aandacht voor de buitenkant: imageconsulting voor bedrijven.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de mogelijkheid om voor representatieve functies zoals directie, management, sales of receptionisten een kleuranalyse te laten doen. Door de aanbevelingen uit de analyse ter harte te nemen krijgt men een stralendere presentatie. Het ondersteund het zelfverzekerde en overtuigende voorkomen met een stevige indruk als resultaat. Het maakt mensen aantrekkelijker voor de omgeving en de scoringskans om opdrachten binnen te halen vergroot. Dit alles door de succesvolle eerste indruk. Want succes kun je uitstralen, aldus Helga Janssen van IMPULS. "Als mensen er goed uitzien geeft dit een goed gevoel en presteren ze beter".

Een frisse en energieke uitstraling zorgt voor een professioneel visitekaartje van het bedrijf. Wanneer een bedrijf aandacht, kwaliteit en zorg wil uitstralen, moet dat zeker ook bij medewerkers zichtbaar zijn. Imageconsulting ondersteund hiermee de uitstraling van een krachtig (bedrijfs)imago en maakt het onderscheid tussen u en de concurrent.





Ingezonden persbericht