Online toegangscontrole (vakantie)woningen


Hcontrol toegangssysteem

DENEKAMP, 20080730 -- Norbert Snijders heeft een nieuw systeem ontwikkeld waarbij op afstand (via internet) gebruikers kunnen worden toegekend met bijbehorende toegangscodes en tijdslot. Er kunnen een onbeperkt aantal codes ingegeven worden met bijbehorende toegangsrechten. Ter beveiliging kunnen nieuwe gebruikers alleen vanaf vooraf gedefinieerde internetaansluitingen toegevoegd worden. Het systeem is opgebouwd rond een standaard wlan accespoint en zal binnenkort onder de naam Hcontrol commercieel op de markt gebracht worden.

Norbert Snijders is de grondlegger van Hcontrol toegangssystemen.
Met ruim 15 jaar ervaring in de industriële automatisering, heeft hij een simpel, uniek en betaalbaar toegangs- en alarmeringssysteem bedacht. Het systeem zal binnenkort commercieel op de markt verkrijgbaar zijn.

Behalve voor vakantiewoningen blijkt dat het Hcontrol systeem ook thuis erg handig is. Bij Snijders thuis hebben alle kinderen een eigen unieke code. Voor iedere code (gebruiker) kan bovendien aangegeven worden tussen welke tijden de code geldig is. Iedere ingevoerde code wordt direkt per email naar de beheerder verzonden. In dit mailtje staan de gebruiker en het tijdstip waarop de code is ingevoerd. Het aantal in te voeren gebruikers is in principe onbeperkt zodat ook de schoonmaakster, oppas enz een eigen (al dan niet tijdelijke) code kunnen gebruiken.

Als extra optie het Hcontrol systeem worden uitgebreid met alarmerings-functionaliteit. Naast de gebruikelijke toeters en bellen wordt er bij een alarm direct een smsje verstuurd

Voor meer informatie kijkt u op: www.hcontrol.nl





Ingezonden persbericht