Een miljoen vacatureplaatsingen via InGoedeBanen.nl


GRONINGEN, 20080730 -- Op 30 juli is InGoedeBanen.nl de mijlpaal van 1 miljoen vacatureplaatsingen naar vacaturebanken gepasseerd (totaal van nieuwe vacatureplaatsingen en -updates). Dit aantal is binnen 1 jaar na lancering van de applicatie bereikt en dat is ver boven verwachting. InGoedeBanen.nl is een unieke applicatie die het voor gebruikers mogelijk maakt vacatures op erg eenvoudige wijze naar vacaturebanken door te plaatsen. Hierdoor besparen gebruikers erg veel tijd op hun vacatureplaatsingen.

InGoedeBanen.nl werkt samen met alle marktpartijen die gemak en waarde toevoegen voor klanten. Het aantal gekoppelde vacaturebanken bedraagt op dit moment ca. 70, maar zal nog dit jaar doorgroeien naar ca. 100. Vooral de toegenomen interesse in nichevacaturebanken is verantwoordelijk voor deze groei. Omdat de meeste klanten gebruik maken van recruitmentsoftware, wordt veel tijd en energie gestoken in integratie van InGoedeBanen.nl met deze Recruitmentsoftware.

InGoedeBanen.nl is actief sinds september 2007 en groeit sterk. Verwacht wordt dat het aantal van 2 miljoen vacatureplaatsingen nog voor het eind van dit kalenderjaar zal worden gehaald. Op dit moment is InGoedeBanen.nl de 2e marktpartij. In 2009 zal de groei versneld doorzetten. Doelstelling is om eind 2009 marktleider in Nederland te zijn.