Gemeente Lingewaard


Tweede VVV-Nieuwsbrief verschenen

Onder meer wordt aandacht geschonken aan de Schilderijenexpositie van Ria Huting in kasteel Doornenburg, het Europees kampioenschap Bordercollies, de Betuwse opentuindagen, de Bemmelse Ponyjaarmarkt en de kortebaandraverij, de paardenmarkt in Gendt, het Lingewaards Koningschieten en de diverse kermissen die in augustus plaatsvinden. spandoek

Met deze Nieuwsbrief wil het VVV op actieve wijze aandacht schenken aan datgene dat maandelijks in Lingewaard wordt georganiseerd.

De Nieuwsbrief wordt digitaal toegezonden aan onder meer het RBT-KAN, de Bed&Breakfast inrichtingen en de campings in Lingewaard, alsook de lokale en regionale media. U kunt de Nieuwsbrief ook downloaden vanaf de gemeentelijke website.

Op de eerste plaats is de Nieuwsbrief bedoeld voor toeristen die een dagbezoek willen brengen aan Lingewaard. Het VVV Lingewaard ondersteunt op deze manier de diverse evenementen promotioneel.

Meldpunt

Activiteiten of evenementen kunt u kenbaar maken bij het VVV Lingewaard door een bericht te zenden aan toerinfo@lingewaard.nl. Vervolgens zorgt het VVV ervoor dat gemelde activiteiten worden geplaatst op de gemeentelijke evenementenkalender op www.lingewaard.nl.

De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 25 augustus.