Warchild


MNR in Mongolië!
Op 12 juli zijn 20 teams gestart aan een waanzinnige uitdaging. 11.500 KM rijden van Amsterdam naar Peking, in nog geen 4 weken tijd. Bij de start bij het Olympisch Stadion in Amsterdam hebben wij het MNR team on a Mission, wat voor War Child rijdt, uitgezwaaid en succes gewenst met de barre tocht. Menno en Xander zijn vol enthousiasme begonnen aan het avontuur en de teller stond op dat moment al op EUR11.000 voor War Child.

Inmiddels is ons team door prive omstandigheden helaas gehalveerd, maar dit mag de pret en het succes niet drukken. Duitsland, Polen, Letland en Rusland zijn al afgetikt. Ook is er een enorme steenslag op de voorruit overwonnen en maken de teams nu bijzondere situaties mee in Mongolie. Wil je team 868 van MNR volgen? Kijk dan op http://www.pekingchallenge.nl/2008/default.aspx en klik op `track & trace' of `messages'.

Ben jij enthousiast gemaakt door het team van MNR en wil jij ook in actie komen voor War Child? Kijk dan op onze actiepagina en vul het actie aanmeldformulier in. Het actieteam ondersteunt jouw initiatief graag!