Ingezonden persbericht


DELL'S STUDIO HYBRID TOONT NIEUW PC DESIGN

KIJK VERDER DAN JE KLEDINGKAST VOOR STIJL:

AMSTERDAM, 29 juli 2008 - Dell introduceert vandaag de kleinste, meest persoonlijke en milieuvriendelijkste desktop PC, the Studio Hybrid. De PC heeft een nieuwe unieke vorm en omvang en is te personaliseren met zes kleuren of bamboeafwerking, en biedt inspiratie en entertainment dat in elke kamer goed staat.

"Het design en vakwerk van de Studio Hybrid is een enorme verrassing", zegt Jasper Brouwer, Country Marketing Manager bij Dell Nederland. "Combineer prestaties en een milieuvriendelijk DNA en je hebt werkelijk iets unieks - echt iets van jezelf."

Studio Style: energiebesparend

Samen met Dell's recentelijk gelanceerde Studio laptops, is de Studio Hybrid ontwikkeld voor persoonlijke expressie en een creatieve levensstijl. Dell's kleinste desktop PC heeft ongeveer de omvang van een woordenboek. De Studio Hybrid past goed in de woonkamer, op een bureau of op een andere plek waar ruimte en design van belang is. Bovendien is het mogelijk om de PC zowel horizontaal als verticaal te plaatsen en persoonlijk te maken met zeven verwisselbare hoezen in de kleuren: Bamboe, Emerald, Quartz, Ruby, Sapphire, Slate en Topaz. De Studio Hybrid kan niet alleen gemakkelijk in de woonkamer worden geplaatst maar is ook een entertainmentcenter, omdat het te verbinden is met HDTV's via een standaard HDMI-aansluiting. Het is gemakkelijk om tegelijkertijd te schakelen naar je favoriete TV show, email te verzenden, digitale foto's te bekijken, etc. De Dell Studio Hybrid is vanaf vandaag beschikbaar via www.dell.nl en is verkrijgbaar vanaf E 579,-.

"Ons doel was om een desktop te creëren die gemakkelijk past binnen het kantoor, huiskamer of op welke plek dan ook waar ruimte belangrijk is," aldus Christine Moos, Consumer Product Manager, Dell Europa. "Met de Dell Studio Hybrid hebben we een energiezuinige desktop gecreëerd die stijl en prestaties combineert."

De Dell Studio Hybrid is ongeveer 80 procent kleiner dan de normale desktop minitowers en verbruikt 70 procent minder energie. Ook de verpakking van de Studio Hybrid is milieuvriendelijk ontworpen en biedt:


. 30 procent minder gewicht.

. Verpakkingsmateriaal dat voor 95% te recyclen is.
. 75 procent minder papieren documentatie.

Voor meer informatie over energie en de Hybrid ga naar: Energie: http://www.dell.nl/energie
Hybrid: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/desktop-studio-hybrid?c=nl&cs=nldhs1&l=nl&s=dhs&ref=homepg

Extra's:
Dell biedt verschillende servicediensten en programma's die ervoor zorgen dat de PC gemakkelijk te gebruiken is inclusief:
. Dell Support Centre: één centrale locatie waar u alles over uw system kunt vinden en handige programma's die u helpen uw systeem up-to-date te houden en efficiënt te laten werken met automatische correcties voor algemene configuratieproblemen: www.dell.nl/dellsupportcenter
. PC TuneUp: een gemakkelijk te gebruiken tool voor het dagelijkse onderhoud van uw PC. Het automatische programma houdt uw PC 'schoon' en detecteert en lost problemen op die ervoor zorgen dat het systeem langzamer is. Verkrijgbaar in Nederland en België vanaf begin september. Voor meer informatie ga naar www.dell.nl/pctuneup.

Over Dell
DELL luistert naar klanten en levert innovatieve technologie en services die klanten optimale waarde bieden. Dankzij het direct business model is Dell een toonaangevende IT leverancier van hardware en services. Het bedrijf staat op nummer 34 van de Fortune 500. Meer informatie over Dell en haar producten en diensten is te vinden op www.dell.nl. U kunt direct met Dell communiceren via verschillende online kanalen op www.dell.nl/conversatie. Via de site www.dell.nl/RSS kunt u rechtstreeks nieuws van Dell ontvangen.

|Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:    
Simone Versteeg, Dell
020-6744737
Simone_versteeg@dell.com
Peter Coolen
GCI Holland
020-6768666
pcoolen@gci.nl

Hoge resolutie foto van de Studio laptops kunt u downloaden via: http://grey.dl.remote.nl/Dell/Beeldmateriaal/Studio/Studio Hybrid colours1.jpg

© 2008 Dell Corporation Limited. Dell, the Dell logo are either registered or unregistered trademarks of Dell Inc. Dell disclaims proprietary interest in the marks and names of others.